Dobrý den, uvažuji o koupi nové hrafické karty. I když nejsem uplný milovníkem her, hraju max CS 1.6 náladově CS GO, tak i přesto nemám rád když se mi to seká, co se týče ostatních komponentů tak ty mam docela v pořádku.. I když mě tento počítač vyšel v celku na max 10k kč, jede dost dobře.
Rád bych uvítal váš názor, co je třeba upgradovat, tento pc už mám pěkně dlouho a mám peníze z brigády, tak to chci někam dát abych to zase nepropil, díky za rady předem.
No každopádně,když dáš k té grafice co máš lepší procesor,tak z ní dostaneš víc.Pokud nechceš dávat moc,tak vem nový Pentium G3240,který je ve hrách dokonce výkonější než šestijádrový AMD FX 6300 .Právě ho doma testuji a jsem nadšený,že za cenu FX 6300 koupíš ten Pentium G i s deskou a získáš vyšší výkon a nižšší spotřebu.Deska mu stačí obyčejná kolem 1200,-kč a k tomu 4GB DDR III a máš vystaráno.Pokud nechceš měnit desku,tak si sežeň bazarový Core 2 Quad.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Zdravím všechny, rozhodl jsem se po letech investovat do upgradu svého stroje složeného v roce 2018, přičemž můj rozpočet se pohybuje okolo částky 10 tisíc. Specifikace jsou následující:
MB: MSI B450-A PRO
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti
CPU: AMD...
Poslední příspěvek
Přehodnocením priorit jsem došel k tomu, že PC by stále zasloužilo upgrade, ale směrem k pohodlnější práci na něm s minimálním důrazem na hry, na které stejně není již tolik času. Tudíž bych se pro tuto chvíli vydal cestou upgradu pouze RAM a SSD....
nastal čas na upgrade mojí sestavy a protože se posledních pár let v dílech moc neorientuju, potřeboval bych poradit.
Upgrade je primárně kvůli hraní. Jednu na FHD 27 monitor.