BS: Máš nějaký update řešení problému?
Já jsem před časem Skype app odinstaloval a používám verzi na plochu. Funguje to.
Win 8 a nějaké tipy, triky pod. poraďte prosím!
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Win 8 a nějaké tipy, triky pod. poraďte prosím!
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
- Difadon
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Win 8 a nějaké tipy, triky pod. poraďte prosím!
Ahoj,
Pokud si se systémem trochu pohraješ, tak je to pak fajn. Nainstloval jsem systém, spustil aktualizace, přešel na 8.1. Pak nastavil automatické přihlášení, spouštění na plochu a nainstaloval aplikaci pro Start nabídku (Microsoft sice chystá update, ale mají s tím nějaké potíže a nelíbí se mi vložení dlaždič do Start nabídky).
Jediné co v systému postrádám je zrušení toho zobrazení pro dotykové ovládání (sítě, nastavení počítače,...) a možnost změnit si font systému na vlastní (ale dneska jsem mluvil s podporou a předají to dál).
Pokud si se systémem trochu pohraješ, tak je to pak fajn. Nainstloval jsem systém, spustil aktualizace, přešel na 8.1. Pak nastavil automatické přihlášení, spouštění na plochu a nainstaloval aplikaci pro Start nabídku (Microsoft sice chystá update, ale mají s tím nějaké potíže a nelíbí se mi vložení dlaždič do Start nabídky).
Jediné co v systému postrádám je zrušení toho zobrazení pro dotykové ovládání (sítě, nastavení počítače,...) a možnost změnit si font systému na vlastní (ale dneska jsem mluvil s podporou a předají to dál).
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 2257 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od meda2016
-
- 6 Odpovědi