dost jsem přemýšlel o té apple klávesnici akorát ta neni podsvícená což mně vadí, nestojím o silikonové klávesy hrozně mi kloužou nechci nic přehnaného, nemám moc místa na stole taky bych nechtěl aby se brzo vyklikala což nevím u té apple, mám už asi 7 let nějakou HP classic .. předem díky :)
Musí to být nutně jablíčkovské rozvržení? Protože v opačném případě bych hlasoval pro tu, kterou ti navrhuje sarginal. Mám ji od podzimu a jsem s ní velice spokojený. Mimochodem je to jedna z mála klávesnic s naprosto standardním rozložením kláves – bez sebemenší úchylky, jako jsou krátké shifty a backspace, enter na jednu řádku, posunutý blok kláves s PG-Up/Down, klávesy nacpané mezi tento blok a kurzorové klávesy, klávesy Insert a Delete nahrazeny jedním velkým Delete, případně tento prostřední blok otočen o 90 stupňů… Zkrátka sehnat naprosto normální klávesnici není nic lehkého. Výše uvedená patří mezi ty světlé výjimky.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Abych to vysvětlil, mám klávesnici se stejným rozvržením jako ta apple a jsem na to hrozne zvyklej a jiný nemůžu přežít, ta connect it se mi nevejde na stůl a taky mě štve že je to jenom kus plastu může být tedy do 1300kč na czc
Já jsem za život nikdy neinvestoval a ani nechci investovat do klávesnice více jak 1000 Kč (tedy většinou jsem měl notebook/ a mám ) Stačí v pohodě jednoduchá klávesnice za 2 stovky. Nízká, tichá, kvalitní, nepotřebuji žádné prkotiny jako podsvícení. Pokud nejsem lajk, tak si alespoň pamatuji, jaké písmeno se kde nachází. Takže nemusím ani koukat do klávesnice, tak nač podsvícení?
Myš mám a4tech bloody v8 core 3, já si pamatuju kde se nachází jaký písmeno ale přijde mi to jako taková vychytávka, když je tma tak nevím kde mám klávesnici třeba.. taky mám notebook ale na doma používám klávesnici mimo, pro info, věc od applu mám ipad air ale moc mi ios nevyhovuje už bych si ho nekoupil a nejsem fanoušek applu pouze se mi líbí logo tak jsem si ho dal jako avatar..
Teď jsem si všiml že ta apple klávesnice má uplně jiné rozložení ale na první pohled vypadala jako moje.. tak tohle bych nevydržel OPĚT OPAKUJU ŽE SE MI KLÁVESNICE PODOBNÉHO TYPU JAKO TA GENIUS A CONNECT IT NEVEJDOU NA STŮL A JSOU MOC HLUČNÉ PS: ipad jsem si koupil sám z peněz z brigády :)
A jak máš velkej stůl? Když se Ti tam vejde monitor, tak se Ti tam vejde i klávesnice. OT/ PS: Nebylo Ti nedávno 19? Psal jsi to někde v příspěvku. A najednou máš na profilu 17. Jsem nevěděl, že se lidi dají již omlazovat.
Ahoj, brzy mi začíná práce z domova jako programátor.
S přítelkyní máme pokoj kde mam i stůl, kde budu pracovat.
Vstávám dříve než přítelkyně a proto bych nerad používal mechanickou klávesnici co mam teď , dělá neskutečný kravál.
Na tiktoku na mě...
Poslední příspěvek
...proto bych nerad používal mechanickou klávesnici co mam teď ...
...mam mech.klavesnici asi za 1000kc a je dostačující. Proto bych nerad investoval víc než tolik. Nejlépe alza.
Ahoj, tak se mi to rozleželo v hlavě a rozhodl jsem se využít nespolehlivého USB-C kabelu na své nové klávesnici k tomu, abych tuto klávesnici vrátil a koupil místo ní jinou. Tímto bych vás chtěl poprosit o pomoc s výběrem nové klávesnice namísto...
Poslední příspěvek
O těch polských klávesnicích Genesis jsem před lety četl pochvalné recenze. Ne úplně pochválily recenze SW. Ale to už může být jiné nebo nepořebné.
Jen je tu opět pro mé oči nepříjemné osvětlení okolí kláves a ne prosvětlené znaky.
Ať z ní máš...
Dobrý den,
můžete mi poradit nějakou RGB klávesnici v relaci 1000 - 1500 Kč, která lze nastavit pouze na červenou? Z popisu většinou nelze poznat zda je přepínatelná nebo umí jen duhu. díky
Poslední příspěvek
Já měl Niceboy ORYX a A4Tech Fstyler a obojí umí jen duhu (vypnutí + změnu poměrů barev nikoliv jednu barvu).
Niceboy ORYX jsem měl do nedávna a měl jsem tam nastavený podsvícení jedný barvy.
Čau, lidi
prosím o pomoc při nalezení tiché klávesnice.
Bude primárně na hraní, nezáleží úplně na ceně ani velikosti.
Potřebuji aby byla co nejtišší jelikož PC je v ložnici.
Nyní mám logitech mx keys s, která je sice tichá ale občas se stane že...
Poslední příspěvek
Pro inspiraci jsem našel tento test:
Jinak je toho hodně na youtube:
Osobně mám mechanickou se spínači MX Cherry Red silent, což není úplně supertichý kus do ložnice, ale v segmentu mechanik je rozhodně nerušivá.
Ahoj,
na pc z popisku mi přestala fungovat klávesnice v nabídce start. Pomocí win key otevřu nabídku start a běžně jsem byl zvyklý začít psát to, co hledám. Nyní se psaní nespustí, ani po kliknutí do pole pro psaní psát nemohu. Pomocí esc nejde...
Poslední příspěvek
Nakonec se to náhodou vyřešilo tím, že jsem z jiných důvodů přešel z místního účtu na online účet a od té doby to funguje.