Mám menší problém s WiFi, na mém lenovu G580 jsem připojena doma na wifi, chvíli brouzdám po internetu, pak z ničeho nic jsem bez Internetu, nic se neděje, stránky nenaběhnou, stahování pada apod, přitom WiFi má plný signál a hlasí že internet je, když se mi to stalo a nešlo to, tak jsem vyzkoušela na druhém notebooku jestli internet běží a na telefonech a normálně tam to fungovalo. Na mém Lenovu internet naskočí až když se z WiFi odpojím a zas zpět připojím a pár minut na to se to stane znovu
Připojení na WiFi bez internetu
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Připojení na WiFi bez internetu
Zdravím,
Mám menší problém s WiFi, na mém lenovu G580 jsem připojena doma na wifi, chvíli brouzdám po internetu, pak z ničeho nic jsem bez Internetu, nic se neděje, stránky nenaběhnou, stahování pada apod, přitom WiFi má plný signál a hlasí že internet je, když se mi to stalo a nešlo to, tak jsem vyzkoušela na druhém notebooku jestli internet běží a na telefonech a normálně tam to fungovalo. Na mém Lenovu internet naskočí až když se z WiFi odpojím a zas zpět připojím a pár minut na to se to stane znovu
docela mě to ničí, nejde nic dělat, pak mi padá stahování apod 
Re: Připojení na WiFi bez internetu
To jsem zkoušela a nic :-/
-
guest
Můžeš na tom problémovém nb zkusit jak se bude chovat na kabelu?
Mám, zkusím to a dám vědět
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2014 17:36) ---
Tak ozkoušeno, za tu dobu co mám kabel, tak by už net na WiFi vypadl, s kabelem mi to pořád frčí bez problému :-/ mi neříkej že mám v háji WiFi
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2014 17:36) ---
Tak ozkoušeno, za tu dobu co mám kabel, tak by už net na WiFi vypadl, s kabelem mi to pořád frčí bez problému :-/ mi neříkej že mám v háji WiFi
-
guest
No neříkám, ale je pravděpodobné že karta v nb v háji je. Dej sem screen ze správce zařízení.
-
guest
Je to Atheros a ten nic nehlásí, pak by mohla být nějaká chyba v nastavení, ale to ti musí poradit někdo jiný, tomu já nerozumím.
Ještě mne napadá, že pokud se ta chyba vyskytla náhle, dal by se použít Bod obnovení.
Ještě mne napadá, že pokud se ta chyba vyskytla náhle, dal by se použít Bod obnovení.
I tak díky, zkusim ještě nějak ty ovladače
Já reinstalovala Windows, takže to ne
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 8290 Zobrazení