Problem s novym monitorem...
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Problem s novym monitorem...
Bohuzel ne, mam jen VGA. A u toho Monitoru byl prave HDMI jenze u toho mi monitor nejde.
- HelloMyFriends
- Level 4

A když to propojíš přes to HDMI zkoušel jsi restartovat pc? (nemusí to pomoct ale taky může)
popř. nejnovější ovladače grafiky (nejlépe od výrobce GK)
popř. nejnovější ovladače grafiky (nejlépe od výrobce GK)
Nejnovejsi ovladace mam, co se tyce restartovani, nefunguje to. Ze zacatku jsem PC cely vypl, propojil Monitor HDMI kabelem do grafiky a az pak zapl, a nebyl zadny sygnal.
- HelloMyFriends
- Level 4

A nemáš tam třeba víc HDMI v PC?
GTX660má HDMI, monitor taky, takže stačí HDMI kabel a správně nastavit jak GK, tak monitor 
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zkratka to HDMI nefunguje...Zkousel jsem to obracet, zkousel jsem i oba sloty a nejde to.
O propojení jsem nic neříkal, propojit to dokáže i malé dítěwattmetr píše:GTX660má HDMI, monitor taky, takže stačí HDMI kabel a správně nastavit jak GK, tak monitor
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A kde mam co asi nastavovat, kdyz neni zadny sygnal a nefunguje nic ani na Monitoru ? Mimo to jsem se dival na net a DVI kabely stoji tisic ?
- HelloMyFriends
- Level 4

bakuman píše:A kde mam co asi nastavovat, kdyz neni zadny sygnal a nefunguje nic ani na Monitoru ? Mimo to jsem se dival na net a DVI kabely stoji tisic ?
Třeba TOHLE
-
guest
OT/ Manuál by se měl číst povinně a luštit jako křížovka. Teprve v tajence by byl kód na zapnutí zařízení, jinak to nikdo číst nebude 
Perfektní nápad
Bohužel nereálný
a jak znám některé manuály - a mám je i doma, třeba ke kameře do auta - tak bych se po vyluštění akorát vzteknul, protože v tom manuálu není ani tolik, co bych si hbitě nezjistil sám 
Bohužel nereálný
Naposledy upravil(a) wattmetr dne 10 črc 2014 16:01, celkem upraveno 1 x.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 6347 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od salex36980
-
- 5 Odpovědi