ACC na steamu
Moderátoři: beather, Mods_senior
-
mateeejsimi
- Level 2.5

ACC na steamu
Dobrý den, myslíte že by mi support steamu napsal ID od určitého ACcountu kde jsem použil product code ? Nemůžu si totiž vzpomnět jak na mail tak ani na ID ale heslo bych věděl, protože mám všude stejné.
Re: ACC na steamu
A proč se nezeptáš supportu steamu
Určitě Ti sdělí víc a přesněji, než kdokoli tady na fóru.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
mateeejsimi
- Level 2.5

No chtěl jsem se zeptat první tady, třeba jestli má někdo s tím už zkušenosti.
Stejně se tu nedozvíš víc, než na supportu steamu, a navíc ty informace tady mohou být nepřesné a zkreslené.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
mateeejsimi
- Level 2.5

Dobře, Tak tam jdu zkusit napsat, jinak jsou na supportě steamu aj češi ? AŤ vím zda tam napíšu česky že mi odepíšou 
Ano. Bez toho mailu si nejsem jist, ale pomoci produkt keye se to da zjistit.mateeejsimi píše:Dobrý den, myslíte že by mi support steamu napsal ID od určitého ACcountu kde jsem použil product code ? Nemůžu si totiž vzpomnět jak na mail tak ani na ID ale heslo bych věděl, protože mám všude stejné.
-
mateeejsimi
- Level 2.5

No právěže když dám že znám jen heslo tak mi to dá at tam napíšu product key a že mi to ID pošle na mail ale já ho si nevzpomínám na ID toho mailu : /
Kolik těch emailových adres máš? Pokud se nepletu, lze získat přístup k účtu, i když neznáš account name - prostě postupně zadáváš své emailové adresy, až se ti zobrazí potvrzení v tom smyslu, že na danou adresu byly zaslány potřebné údaje. A.
-
mateeejsimi
- Level 2.5

Mám jich dost a zkoušel jsem všechny o těch kterých vím a nic : /
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2014 15:08) ---
a poslat sem si to nechal
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2014 15:08) ---
a poslat sem si to nechal
A takhle zavolat tam a domluvit se jsi nezkoušel 
To, co píšeš, vypadá na automat a s těma já se nebavím
To, co píšeš, vypadá na automat a s těma já se nebavím
@wattmetr: Steam ma cca 80 milionu aktivnich uzivatelu, bohuzel telefoni cisla nevedou, plus je to striktne zahranicni spolecnost a prekladatele co tam pracuji, delaji vicemene dobrovolne.
To chápu, a pak je to prů...(švih)