Paráda, konečně, na toto jsem čekal. Když už jsme u těchto slev. Nemá tu někdo tip na hru, kterou bych si já, nebo někdo další neměl nechat ujít a je součástí slev? Bohužel skoro na celý týden slev odjíždím pryč a tak prošvihnu zřejmě to nejlepší, proto bych ocenil nějaký tip na hru, která je ve slevě už teď a stojí za to.. :) Protože jak to znám, tak na konci pak nechytám moc dobré hry. Zatím uvažuju nad Verdunem.
Souhlasím, bohužel jsem ale Borderlands 2 už předtím zakoupil.. nějaký jiný tip by prosím nebyl? :) Šel jsem do toho Verdunu, vždy mě první světová lákala, tak uvidíme jaké to bude.
Zatím mě tam nezaujalo nic natolik, že bych to musel hned koupit. Čekám jestli ještě nezlevní Legendary edice Skyrim (nebo samotnej Skyrim) a ještě Test Drive Unlimited 2 a taky bych chtěl Armu 3.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Mám otázečku, patří to sem, nidky jsem takovou slevu jeste nevidel a nevim jestli se bude menit. Buy Counter-Strike: Global Offensive SUMMER SALE! Offer ends 30 June -33% Půjde ta sleva ješte dolů ?
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .