Zdar, kazdou chvily se mi automaticky restartuje PC, hlavne pri hrani nekterych her, bud se mi jen tak restartuje a nic to nenapise a nebo zmodra obrazovka a napise se tam:
...neco? (to nevim, nestihnu precist, asi nejaky cisla, to asi neni tak podstatny)...
Zahajuje se vypsani fyzicke pameti...
Je několik možností. Chyba paměti - zkontrolovat paměť programem Memtest, nebo přehřívání grafické karty - zkontrolovat teplotu a případně vyčistit ventilátory a chladiče od prachu, či zlepšit výměnu vzduchu v bedně dalším ventilátorem. Též to může být nevhodný ovladač grafické karty.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Doporučuji otestovat jednotlivé moduly jednotlivě, t.j. nechat v PC vždy jeden a otestovat je postupně. Pokud poběží každý samostatně bez chyb, je problém v jejich spolupráci Pak je možné zkusit změnit jejich časování, případně zvýšit jejich napětí o 0,05 - 0,1V, ovšem pokud to základní deska umožňuje. Pokud vykazuje chyby jedna z pamětí, tak reklamovat, je-li ještě v záruce a v PC ponechat jen tu, která nevykazuje při testu žádné chyby,
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nazdar, dnes jsem dělal čistý reinstal W10. Nechal aktualizovat a při:
2024-11 Kumulativní aktualizace (Preview) pro Windows 10 Version 22H2 pro systémy založené na platformě x64 (KB5046714)
pořád to chce restart a nic. Podobný problém s jinou...
Poslední příspěvek
Už to mám vyřešené. Restart Windows Update služby, pozastavení aktualizací na týden, vzápětí povolení aktualizací, proběhne zrušení výše zmíněného KB.
A tak to u mě zafungovalo.
Pro Kecálka: dík za nic neříkající radu kapitáne Bystrozraku :D
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Memtest jsem nedělal. Včera jsem vypl ten Fast boot, tak teď počkám pár dní a uvidím.