Díky za odpovědi.
režim spánku - špatný/dobrý
Moderátoři: Pic, Mods_senior
režim spánku - špatný/dobrý
Ahoj,dlouho mě zajímá jestli,když dám NTB do režimu spánku,jestli to má na NTB nějaké blbé vlastnosti,jestli se nějak poškozuje,zkracuje jeho životnost nebo tak něco.
Díky za odpovědi.
Díky za odpovědi.
Návod: Základní diagnostika počítače ---- Návod na použití programu HijackThis ---- Návod na BSoD
[spoiler=]Počítač : Intel Core i7-4770K @ 4.0GHz,MSI Z87-G45 Gaming,
MSI N760 TF 4GD5/OC Gaming,
Kingston HyperX XMP DDR3 16GB 1600MHz, 500GB HDD[/spoiler]
Re: režim spánku - špatný/dobrý
Nemyslis spise hibernaci? Ja davam svuj pc do hibernace, rezim spanku nepouzivam.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Hibernace = spánek.
To Vsman: hibernace a rezim spanku jsou docela rozdilne veci.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Hibernace = komplet vyply pocitac a data z pameti ulozena na disku
Spanek = temer vyply pocitac s napajenim pameti
Spanek = temer vyply pocitac s napajenim pameti
Ne,myslím režim spánku,hibernaci znám,ale zajímá mě právě režim spánku jestli to nějak poškozuje NTB,v režimu hibernace je to vše tak nějak vyplé,ale v tom režimu spánku jsou furt nějak aktivované ramky jen sníženej jejich výkon,tak právě proto se ptám.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2014 16:18) ---
petr22: ano to vím,ale já se ptám jestli to nějak NTB níčí nebo to v klidu můžu dávat do spánku.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Čer 2014 16:18) ---
petr22: ano to vím,ale já se ptám jestli to nějak NTB níčí nebo to v klidu můžu dávat do spánku.
Návod: Základní diagnostika počítače ---- Návod na použití programu HijackThis ---- Návod na BSoD
Reakce od Petra byla na mě... částečně je to stejné, akorát někde je pouze napájení a někde to komplet.
To byla raekace na to ze hibernace je to same co spanek.
Principilane jedine co hrozi u rezimu spanku je, ze uplne vycucne baterii. Mame par pripadu ze ji vucucl tak, ze uz nesla nabit. Nehlede na moznosu ztratu dat neulozenych pri preruseni privod elektriny, tzn u notebooku vybiti baterie.
V rezimu hibernace je jedno kdyz se odpoji napajeni, obsah pameti je ulozen v souboru na disku.
Principilane jedine co hrozi u rezimu spanku je, ze uplne vycucne baterii. Mame par pripadu ze ji vucucl tak, ze uz nesla nabit. Nehlede na moznosu ztratu dat neulozenych pri preruseni privod elektriny, tzn u notebooku vybiti baterie.
V rezimu hibernace je jedno kdyz se odpoji napajeni, obsah pameti je ulozen v souboru na disku.
Ano, jak jsem psal. To s tou baterií znám, mé sestře se to bohužel stalo, baterie nešla nabít.Hibernace = spánek.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek