Je na něm šipka, kterým směrem fouká.monitorování píše:Určitě už se moc těším
Jo a ještě jak poznám na jakou stranu ho zapojit?
Jaký levný 120mm větráček na zadek skříně
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Jaký levný 120mm větráček na zadek skříně
Jj, byva na nem sipka z boku. Jinak podle tech listu to jde taky poznat
Taky se pripojuji za Arctic fan12 nebo nejaky Zalman, ty jsou take tiche.
Intel i3 6320, Gigabyte GA-Z170 Gaming K3, NZXT Kraken X31, 8GB DDR4 Crucial 2666MHz, Eurocase ECO+90 700w, MSI GTX1060 6GB OCV1, 1TB WD raid edition, monitor BenQ 24" FullHD LED
-
monitorování
- Level 1

Denni kdyby si se podíval o pár řádků výše tak zjistíš že už jsem si větráček koupil.
Podle me je to moc drahe to co jsi sis koupil. Mohl jsi usetrit .D.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
sojkin: Na czc v komentářích někdo píše, že ty Arcticy vydávají od 1000 otáček hlasitej "aerodynamickej" zvuk. Mohl bys je zkusit hodit na max a říct, jak moc je to hlučně? Mám GK Windforce od GB, takže mi zas tak hluk nevadí, jen jestli to není opravdu nepříjemné.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
monitorování
- Level 1

Jak to myslíš?Mám taky windforce a vůbec o ní nevím
monitorování: GB 280X Windforce3 - od 60°C točí 3200 otáček a je to jako vysavač ve vedlejší místnosti
.
Sestava v profilu.
Samozrejme ze je hlucnejsi, kdyz dokaze odsat vice vzduchu
, ovsem me je to jedno, jelikoz mam porad zapnute repro a pc neslysim
.
K tomu ho mam pripojeny na regulator otacek, takze muzu ventilator uplne vypnout.
K tomu ho mam pripojeny na regulator otacek, takze muzu ventilator uplne vypnout.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
No, to snad bude stačit jako popis
. Ty arcticy asi vezmu aspoň 2. Nemáte někdo nějakej odkaz, kde je dobře vyobrazené, jak vytvořit nejlepší airflow ve skříni? Mám tam 6 slotů a nejsem si jist, kam to nejlépe nacpat pro maximální účinek
.
Sestava v profilu.
-
Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
Karrex: Dal bych pouze klasicky zepředu a zezadu, všechno kolem může narušovat ten přirozený airflow "zepředu do skříně, zezadu ze skříně".
Pokud vím, tak Adys301 ty Arcticy má a nedoporučuje je, prý se začne ozývat ložisko.
Musím si trvat na těch Nexusech. Stačí se podívat na recenze, vždyť se porovnávalo s Noctuou, která je ještě o stovku dražší, viz http://www.zive.cz/clanky/duel-nexus-d1 ... ticleStart
Sojkin: Že dokáží odsát více vzduchu? Jestli se řídíš specifikaci typu CFM, tak nezáleží pouze na průtoku, ale také na tlaku, kterým je ten vzduch foukaný. Měl jsem možnost porovnávat s nějakými SilentiumPC Zephyr a tlak u Nexusu byl o dost silnější, i když mají dle specifikací nižší CFM.
Pokud vím, tak Adys301 ty Arcticy má a nedoporučuje je, prý se začne ozývat ložisko.
Musím si trvat na těch Nexusech. Stačí se podívat na recenze, vždyť se porovnávalo s Noctuou, která je ještě o stovku dražší, viz http://www.zive.cz/clanky/duel-nexus-d1 ... ticleStart
Sojkin: Že dokáží odsát více vzduchu? Jestli se řídíš specifikaci typu CFM, tak nezáleží pouze na průtoku, ale také na tlaku, kterým je ten vzduch foukaný. Měl jsem možnost porovnávat s nějakými SilentiumPC Zephyr a tlak u Nexusu byl o dost silnější, i když mají dle specifikací nižší CFM.
Naposledy upravil(a) Clorky dne 08 kvě 2014 12:32, celkem upraveno 1 x.
Tady to je celkem hezky vyobrazene
http://www.mariovaldez.net/webapps/blog ... -computer/
http://www.mariovaldez.net/webapps/blog ... -computer/
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 13849 Zobrazení