1, Po instalaci Vista transformation packu se mi změnili ikony na vistovské, a když jsem to pak odinstaloval, tak takové zůstaly, už jsem zkoušel rebuildovat ikony s TweakUI, ale nepomohlo to.
2, Když spustím hledání, tak se objeví jen úplně prázdné okno (viz obrázek).
V tomto ti poradím jen jednu věc,proč zkoušíš takovou věc jako je vista transfor.pack?Kdyby sis o tomto přečetl nějaký článek,byl bys hned moudřejší ,že to zasahuje dost hluboko do systému a dělá to v něm pěknej bordel.Moje rada:reinstal windows a já používám Windowblinds a mohu jen doporučit,vzhledů visty tam je nezpočet a nezatěžuje systém a je to stabylní a bez zásahu do systému.
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Tady je každá rada drahá. Zkus ten TP odinstalovat, vyčisti zbytky v registrech a na disku. Pokud se odinstalace nepovede nebo něco nebude fungovat, přeinstaluj Windows.
Divil by ses, ale tyhle packy jsou neuvěřitelný svinstvo, jdou hluboko do systému, kde udělají (s tvým svolením a požehnáním) neuvěřitelnou paseku. Takže asi tak.
A pokud tak toužíš po změně vzhledu, existuje opatchovaná knihovna UXTheme.dll (google), s ní můžeš použít miliony regulerních skinů pro XP. A nebo, pokud chceš zainvestovat - WindowsBlinds (google).
To klidně může být tím packem, opravdu, je to brutální zásah do systému. A pokud vše bylo ok před packem a po packu se objevili tyto problémy, není co řešit.
Teď jsem náhodně zjistil, že když dám v hlavním adresáři, kde mám uložený ve strukturovaných podsložkách modely na 3d tisk, hledat *.stl , tak mě jich to najde jen 12, ale přitom jich tam je přes 100. Když dám najít konkrétní model, co ve výpisu...
U ikon na hlavním panelu, které patří k otevřeným programům, se začaly objevovat názvy programu. Ikona i s názvem se objevuje i u programů, které jsou spouštěné přes zástupce na ploše. Pravděpodobně jsem někde v nastavení na něco kliknul a už dva...
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.