Dialog nahrátí souboru ze "spec. složky"

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
Kim Spotcom
Level 3
Level 3

Dialog nahrátí souboru ze "spec. složky"

Příspěvek od Kim Spotcom »

Ahoj, když mám standartní dialog otevření souboru a je problém s nahráním souboru z mobilu. V okně tento počítač mám kategorii Jiné,k de je Nokia Phone Browser (systémová složka). Při jeho otevření Proces na munutu zatuhne a pak vyskočí hláška ve stylu Nokia PC Suite (vizuálně) Operaci nelze dokončit. Pokud soubobor vybírám přes složku v kategorii přenosná zařízení (1) : Nokia E52 (Mobilní telefon), pak to funguje. Nevíte, proč v 1: případě to nejde?
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5

Re: Dialog nahrátí souboru ze "spec. složky"

Příspěvek od faraon »

Nefunguje to protože je to Nokie. Od doby kdy jí koupil Micro$oft bych její výrobek nepoužil ani k seškrábnutí psího výkalu z chodníku.
Instalovat do počítače několikasetmegabajtový blob jen pro to abych mohl stáhnout fotky z mobilu, navíc způsobem který mi absolutně nevyhovuje, jenže ten program mi ho prostě vnutí? Místo trápení se s takovým krippleware si radši pořídím obyčejný levný Alcatel, tam mě aspoň nešmíruje NSA na každém kroku dnem i nocí, i při vypnutém mobilu!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Kim Spotcom
Level 3
Level 3

Re: Dialog nahrátí souboru ze "spec. složky"

Příspěvek od Kim Spotcom »

V té době ještě ji nekoupil Microsoft (dokonce i nokia pc suite je z této doby - nemám ovi suite)! Na to, jaxou na tom nokie nyní nemám co říct, protože jsem je nezkoušl (ani apple ani android). A zrovna nechápu ty poznámky? Buď si mohu po připojení mobilu zvoli režim mass storage, případně, se mohu propojit přes bluetooth , nebo se připojit přes wifi přes access point v notebooku přes hostednetwork a oboustranně sdílet data přes klasický SMB protokol, síti díky SymSMB, tyhle všechny možnosti bez nutnosti pc suite. A alcetel bohužel nemá mé požadavky - wifi, gps, 1.5Ah baterie s více jak týdenní výdrží, mp3, připojení na wifi, vnc... A nechápu jak, by mě NSA sledovala, ten mobil se sám od sebe nikam nepřipojuje a když náhodou spustím browser, tak se připojuje jen na ty servery, které jsem zadal do prohlížeče. To není nějaký reklamní zavirovaný android.
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • W11 - předdefinované složky
    od draxxx » » v Windows 11, 10, 8...
    2 Odpovědi
    4299 Zobrazení
    Poslední příspěvek od draxxx
  • Obsah složky se zrcadlí na ploše
    od Grander » » v Windows 11, 10, 8...
    4 Odpovědi
    5074 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Grander
  • Blokování stahovaných souborů
    od Riviera kid » » v Windows 11, 10, 8...
    10 Odpovědi
    7763 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Riviera kid
  • Velikost souboru a složek na disku
    od L.L » » v Vše ostatní (sw)
    5 Odpovědi
    6548 Zobrazení
    Poslední příspěvek od L.L

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“