Podle stránky http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... #section_3 bych měl mít pod „Start / Všechny programy“ položku „Windows Virtual PC“ s podpoložkou „Prostředí Windows XP Mode“:
ale nic takového tam nemám. Kde ho najdu?
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
A nainstaloval jsi také Windows Virtual PC?
Bez toho XP Mode nee. To je virtuální prostředí, ve kterém běží ten XP mode.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Prostředí XPmode, pokud máš nejrozšířenější WIN7 home přímo pustit nemůžeš. To podporují jen ultimate a možná profesional. Proto být tebou, hledám virtual PC, přes který XP mód můžeš pustit. Ve Win7 home imho přímo XPmode pustit nemůžeš. Navíc v biosu je nutné povolit virtualizaci - standartně bývá vypnutá. Pustit to lze i bez povolení v biosu, ale pak to hodí chybu - tím že je to v biosu vypnuté, se Vitrual PC "neschová".
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Myloši, to ty XP máš tak rád, že se jich nehodláš úplně zbavit i po ukončení podpory ?
Já nevidím důvod přecházet na novější systém. Aktualizace jsem nikdy nestahoval, a nikdy mě nikdo "nenapadl". M$ chce proslavit ty své Osmičky, a tak nutí uživatele k přechodu.
Vzhledem k tomu, že pod 64bitovými Sedmičkami nespustím 16bitové aplikace, jsem na starší systémy odkázaný. Kvůli jednomu programu jsem dokonce virtualizoval i W95, o DosBoxu ani nemluv(n)ě.
Kdybych nemodernizoval HW, nechal bych si ty Ixpéčka, ale s novým HW jsem se rozhodl přejít na nový systém; ovšem Osmičky ani omylem; párkrát jsem s nima měl tu čest a opravdu mi nesedly. Dost na tom, abych přinutil Sedmičky chovat se podle mých představ a ne podle představ Microsoftu.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Jo, Osmičky jsou ještě větší hrůza. Vždyť se v tom běžný uživatel zvyklý na Win nevyzná. Já bych to Wokny nenazýval. Navíc se nedají skoro přizpůsobit.
Naposledy upravil(a) Madara dne 15 dub 2014 12:11, celkem upraveno 1 x.
Když virtualizaci, tak VMWare Workstation. Vyzkoušel jsem jsem různé softy (VMW W 7, VMW W 10, MS VPC 2007, 2010, XP mode,, oracle virtualbox) a musím říct, že vmware je nejkomofortnější, ale ve verzi 11 oproti 7 je sprasené gui.
A virtualizaci používám k používání 32bit systémů, protože v 64bit některé věci prostě nechodí.
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...
Ihned po registraci jsem se poprve a naposled přihlásil do sítě X (Twitter), od té doby vždy píše: Zabránili jsme podezřelému přihlášení. Neumí někdo poradit?
Poslední příspěvek
Kontaktovat podporu.
Elona Mlaska z nas nikdo nezna, nikdo jiny nez oficialni podpora X problem vyresit nemuze.