"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
ITCrowd píše:XP zůstanou, dokud to půjde. Jak už tu bylo psáno, hodně lidí jede na upirátěný systém bez aktualizací. Podmínkou je antivirus a firewall - ale ne ten z windows. Pokud máš firewallem uzavřené porty a nepoužíváš IE, pak tě díra v systému neohrozí. Stejně tak jako byly viry napadající služby (odpočet a restart), které se hromadně šířily, ale kdo měl firewall, tomu daly pokoj.
A když mam antivirus avira a všechny mi funguje jak má tak jsem bez problemu
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé
------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich
-------------------------------------- Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Ehehe, já mam WXP SP3 :)
A zatim jsem neudělal ani jednu aktualizaci (Podle mého pc. programátora ani nemam, tak to nebudu rozebírat)
A fungují pohodově
Akrej píše:A když mam antivirus avira a všechny mi funguje jak má tak jsem bez problemu
Pokud nemáš sklony k vraždění lidí, neřídíš automobil opilý, netrpíš kleptomanií a nebereš tvrdé drogy, tak jo.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Že by se banky dobrovolně připravily o zákazníky? Nevěřím.
Ostatně bankám o bezpečnost zákazníků zase tolik nejde, když každému bez jeho souhlasu podstrkávají kreditky s RFID.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
My na škole máme WinXP SP2 a antivirus už je asi 3/4 roku po licenci Takže to očividně neřeší a řešit nebudou Ale už na pár PC, opravdu pár, daly pirátské 7
Akrej píše:A když mam antivirus avira a všechny mi funguje jak má tak jsem bez problemu
Pokud nemáš sklony k vraždění lidí, neřídíš automobil opilý, netrpíš kleptomanií a nebereš tvrdé drogy, tak jo.
Myslel jsem můj notebook
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé
------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich
-------------------------------------- Snažím se psát bez chyb
-------------------------