Cau tak opet prispeju s nejakejma tema problemkama, ale tyhle nejsou az zas tak velky
1. problem: To takhle zabrousim do spravce zarizeni a vidim tohle
Nevim kde se to tam vzalo. Jedine me napada ze to muze souviset ze Nvidia podporuje neco jako vic ploch. Tak se chci zeptat jestli to muzu odebrat
2. problem: Je mi divny ze jak je dole v liste u casu datum tak se mi tam datum zobrazuje jedine pokud je to od 1. do 9. pak zmizi a je tam jenom cas a nazev dne. Je to normalni nebo se to da nak upravit?
Diky za rady.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
1) Hm, když to nedělá problémy ... aby jsi to nezakázal a nezhasl ty monitor
2) Je to MS chyba známá a neřešená, jako vždy ... prostě je moc dlouhý datum a nevejde se myslím, že pomůže dát jen krátký formát data, nebo prostě jiný, experimentujte ... teď ještě najít kde to změnit
"nastavte si v Mistnich a regionalnich nastavenich format dlheho datumu na
dd.MMMM.yyy a format kratkeho datumu na dd.MM.yy. (Ovladaci panel - Mistni a
jazykove nastaveni - Prizpusobit - karta Datum).
"Obecne je to o tom, ze se datum ve formatu, ve kterem
jej mate, nevejde na listu. Toto nastane vzdy 10. dne mesice, jehoz oznaceni
je dvouciferne (rijen, listopad, prosinec). Reseni je, jak psal pan Naplava,
zmenit format datumu - ubrat u roku dve cislice, cimz vznikne misto pro
korektni zobrazeni dvouciferneho dne, mesice a roku.
Michal Jadrníček
Linka technické podpory společnosti Microsoft"
Každopádně tam 3 x výchozí monitor nepotřebuješ. 2 klidně odstraň. Nezkoušel jsi náhodou připojit ještě jiný monitor. Mrkni do grafické karty co tam máš nastaveno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.