A není tam adresář s Windows 95? Jestli ano napiš po promptu CD mezera a název adresáře s windowsama a pak klikni na Enter. V dalším řádku se zobrazí ten adresář, co jsi zadal a teď napiš win a stiskni Enter. Je-li vše funkční, spustí se Win 95. Pokud žádný adresář s Win 95 na disku není (nevidíš jej po dir), tak není Windows 95 nainstalován. Musíš jej tedy nainstalovat. Tak jak to vypadá? Opiš ty adresáře sem ať víme co tam vlastně máš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
VC je asi Volkov commander. Zkus napsat po promptu: CD ROOT a pak klikni na Enter. Po zobrazení adresáře napiš dir /p a vlož sem co tam je. Mrkni zda tam není soubor win.com. V adresáři CDROM jsou pravděpodobně ovladače ke všem zařízením a možná i instalačka Windows95.
Naposledy upravil(a) Pic dne 10 říj 2007 18:50, celkem upraveno 1 x.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Lituji nemám ICQ. Napiš po promptu CD.. a klikni na Enter. Pak zadej CD CDROM a klik Enter. Po zobrazení adresáře CDROM napiš dir /p a podívej se co je v tom adresáři a případně vlož sem.
Takže Windows95 tam nikde nevidím. Prompt je toto: C:\>) a informuje, že je systém schopen přijímat příkazy. Lituji, přišla mi návštěva, tak zde dočasně nebudu.
Znovu jsem si vše přečetl a v jednom místě píšeš, že jsi spustil Uninstall, takže jsi asi Win95 odinstaloval. Takže asi budeš muset Windows znovu nainstalovat, jestli je tomu tak.
Co to psalo za chybu, konkrétně? Ten Win95 měl být již nainstalován, nebo o tom notebooku nic bližšího nevíš?
Zdravím,
mám celkem čerstvě nainstalované Windows 11 a už mám problémy s automatickou instalací aktualizací. Mám tam teď dvě aktualizace, ale obě píšou chybu. Samozřejmě jsem Googlil a zkoušel všemožné triky co všude psali, ale bez výsledku. Někdo...
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...