Nelze aktivovat systém win xp
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Nelze aktivovat systém win xp
Potřebuji pomoct.. Když chci aktivovat systém windows xp a kliknu na ikonu (Aktivace systému Windows) nic se nestane jako by se to vůbec nespustilo.. Nevíte co s tím?
Re: Nelze aktivovat systém win xp
Zdar. Na kolika pc si to mel nainstalovane a co presne je to za windows (verze, licence)
A nemusis tu spammovat x krat
A nemusis tu spammovat x krat
Jen na tomhle.. Win XP Profesional
Je to k notebooku primo nebo jak? Kolikrat si to instaloval? Mas nainstalovane vsechny aktualizace?
A jen na tomhle zmamena co? Menil si tam nejake komponenty? Nezda se mi, ze winxp, ktere ziji uz 15 let byly instalovane pouze na 1 pc
A jen na tomhle zmamena co? Menil si tam nejake komponenty? Nezda se mi, ze winxp, ktere ziji uz 15 let byly instalovane pouze na 1 pc
Naposledy upravil(a) dvorakj dne 29 bře 2014 21:45, celkem upraveno 2 x.
Je to na PC(Stolním) instalováno cca 2x-3x aktulizace sou nainstalovany všechny..
Instalni si posledni verzi internet exploreru, mozna to pomuze, nekde sem to cetl
A něco lehčího?
Koupit si nove win
Zkusil si nainstalovat ten IE?
Zkusil si nainstalovat ten IE?
Líbí se mi jak to microsoft komentuje 

K věci..
Už si windows někdy aktitoval? Protože tenhle návod je na opravení problému kterej aktivaci pořád spouští, tobě právě spustit nejde.
Asi jako "Proč auto nejede? Protože se netočí motor"K tomuto problému dochází, protože v počítači běží skript bránící aktivaci systému Windows.
K věci..
Už si windows někdy aktitoval? Protože tenhle návod je na opravení problému kterej aktivaci pořád spouští, tobě právě spustit nejde.
Just Fucking Google It!
MS se to už asi aktivovat nechce, chce přinutit lidi ke koupi novějších OS ... zlaté Corporate verze (ty se aktivovat nemusí) 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek