přeinstalace windowsu na netbooku
Moderátoři: Pic, Mods_senior
přeinstalace windowsu na netbooku
Krásný den všem přeji,
potřeboval bych od vás pomoci. Potřebuji přeinstalovat netbook, který nemá pochopitelně mechaniku. Tak mi zbývá flash disk.
Ale nevim jak na to, a co na to potřebuji. Na netbook chci WXP Home Edition, instalačku mám.
Děkuji za rady.
potřeboval bych od vás pomoci. Potřebuji přeinstalovat netbook, který nemá pochopitelně mechaniku. Tak mi zbývá flash disk.
Ale nevim jak na to, a co na to potřebuji. Na netbook chci WXP Home Edition, instalačku mám.
Děkuji za rady.
Re: přeinstalace windowsu na netbooku
To je co? Tomuhle moc nerozumim :/
-
guest
Pár přečetl, ale jak mám dostat win z cd na flash, když nemám mechaniku?
-
guest
Tak bez mechaniky to tam jistě nedostaneš. Jedině na jiném PC, třeba u kamaráda.
A ten recovery oddil tam nemas?
Stahni si wintoflash Budeš potřebovat .iso OS
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Xioami Redmi 1S
A v čem je problém ? Ať si stáhne .iso Windows XP bez cracku a zadá tam svůj klíč.
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Xioami Redmi 1S
Xioami Redmi 1S
Potřebuješ PC s CD mechanikou, tu flešku - prázdnou! - a prográmek, který Ti převede instalační (bootovací) CD na tu flešku, třeba FlashBoot. Jestli chceš jiný zadej na googlu boot flash a vyjede ti hodně materiálu o "výrobě" bootovací flešky.SkLuky píše:Tak mi zbývá flash disk.
Jen Tě předem varuji - bootování XPéček z flešky je dost problematické a relativně často neúspěšné.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
guest
Kde se to dá legálně stáhnout?OlikCZ píše:A v čem je problém ? Ať si stáhne .iso Windows XP bez cracku a zadá tam svůj klíč.