Dobrý den,
potřeboval bych poradit, připojil jsem se na notebooku na naši wifi a po připojení se u ikony wifi zobrazil žlutý trojúhleník s vykřičníkem (viz. fotka na konci) a internet v notebooku vůbec nejde.Zkoušel jsem vypnou a zapnout wifi a to taky nepomohlo.Potřebuju poradit, aby šla wifi tak jak má.Děkuji za rady.
Jsi k wifi řádně připojený?...myslím tím, jestli jsi vyplnil heslo k připojení?...vypadá to totiž, že nejsi autorizovaný v síti...wifi máš zapnutou doma na routeru?...koukni do administrace routeru, najdeš tam seznam přístrojů, které jsou v tvé síti aktivní
Nech si zkontrolovat ntb, pravděpodobně máš v ntb infikován nějakým virem. Vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o kontrolu. Návod v Články a návody.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tohle rozhodně není vir, nechápu jak může moderátor napsat takovou s prominutím blbost. Pokud vím tak vir už ze své podstaty potřebuje internet protože dnes už vimizely viry které jen poškodí počítač, dnes se viry snaží chovat nenápadně a shromažďovat data o uživatelích, popř pomoci získat vzdálený přístup k PC nebo to je hodně v módě využívat výpočetní výkon PC k těžení coinů
vykřičník se objevuje poté co je sice notebook připojen k síti ale nemá přístup k internetu, tudíž bych hledal problém v nastavení IP adresy tvého adaptéru popř. nastavení tvého routeru, pokud se v tom nevyznáš najdi si co máš za model routeru a stáhni si k němu příručku většinou je tam krásně popsáno v 10ti krocích jak router nastavit.
U nastavení IP adresy ve tvém PC by mělo být nastaveno automatické zjišťování, neměla by být vyplněna pevná IP.
Naposledy upravil(a) FrenkeeS dne 23 bře 2014 13:46, celkem upraveno 1 x.
Člověk nemůže nikdy dělat víc, než je mu dovoleno člověčenstvím. Míň může dělat vždycky. A, jak jste si všimli, to s úspěchem probíhá. Ale přemýšlet, a to dá práci, umí jen část lidstva. Ona část, ona tenoučká vrstva, která válčí s lidskou hloupostí.
A právě tato stránka svědčí o infekci toho PC virem!!. Mně to vyskakuje taky
Jinak blokován antivirem je ten přiložený obrázek, čili tam někde je infekce.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nikde vir není, myslel jsem že zde na fóru to bude lepší než na poradně živě ale zřejmě jsem se mýlil, sice ta mčlověka uráží ale dozví se správné řešení problému tady to zatím vypadá na viry které vidí všude kolem, neříkám že jinde nejsou ale tady v tomto případě vsadím boty že nejde o vir.
scan souboru : https://www.virustotal.com/cs/file/b47a ... 395579180/
scan stránky : https://www.virustotal.com/cs/url/06261 ... 395579503/
Člověk nemůže nikdy dělat víc, než je mu dovoleno člověčenstvím. Míň může dělat vždycky. A, jak jste si všimli, to s úspěchem probíhá. Ale přemýšlet, a to dá práci, umí jen část lidstva. Ona část, ona tenoučká vrstva, která válčí s lidskou hloupostí.
Není to avast a to něco mění ? To že jako avast jediný dokáže poznat virus? Virustotal je velmi dobrá stránka pokud je opravdu nutné jednorázově a důkladně prověřit stránku nebo soubor.
A jen pro zajímavost avast mi nic nehlásil mám roční licenci takže žádný free oškubaný antivirus.
Pic píše:Nech si zkontrolovat ntb, pravděpodobně máš v ntb infikován nějakým virem. Vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o kontrolu. Návod v Články a návody.
Poslechni radu Pice. V tom PC je minimálně malware uvidíš, že když nebudeš brát v úvahu rady rádobyporadce FrenkeeS, někam se dobereme. Jeho rady jdou pouze destruktivní a matou Tě.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ahoj, řeším problém na svém notebooku, který je připojený do mé wifi sítě.
Před pár dny nastal problém, že mám vysoký jitter. Zatím jsem vyzkoušel následující.
Pokud se připojím přes LAN kabel, tak problém nenastane
Problémy mám i na jiných wifi...
Poslední příspěvek
Pokud to ne-funguje tak, jak popisuješ, tak mi to ukazuje na ovladače Wi-Fi v notebooku. Zkus jiné, třeba i starší.
čtu na internetu o Wifi standartech 5,6 a těch úžasných rychlostech, vše samozřejmě za nutnutnosti využití pásma 5 GHz.
Bydlím v rodinném domě a za první betonovou zdí už 5 GHz nemá signál, nebo je rychlostí na úrovni 2,4.
Jak to...
Poslední příspěvek
presne tak, presny pokryti ani v zavislosti na spouste faktoru (material zdi, sirka zdi, tvary atd atd atd.) v podstate ani uplne rict nejde.
Muzes pripadne zkusit dokoupit dalsi R315 v mesh modu a uvidis no, zahradu mam pokrytou do pulky a dal to...
Zdravim vas. Potrebujem od vas poradit.
Prepojil som pc bezdratovo z tv. Cez wifi a sreen mirroring.
Lenze je problem ze mi to seka a laguje.
Moj pc je novy silny. ale moja tv je z roku 2014 a na nej mi ten bezdratovy prenos seka. Ale ja chcem...
Poslední příspěvek
Samozrejmne ze ne. Bezdratove spojeni bude mit vzdy zpozdeni.
U filmu bude pouze horsi kvalita obrazu, zpozdeni nicemu nevadi, hry ale budou kvuli zpozdeni nehratelne.
Pouzij HDMI kabel, pokud je aktivni, muze mit i 20 metru a vice.
Zdravím. Začal mi blbnout WIFI router TP link Archer AX20 AX1800. Začal často vypadávat signál, někdy se stane, že se ztratí signál pro TV v obýváku, kde byl vždy Signál dobrý. Zkoušel jsem TV připojit na Hotspot přes mobil, TV normálně fungovala....
Poslední příspěvek
Zmer to ve chvili, kdy jsou problemy se signalem.
Jsou lidi, co zapinaji wifi az kdyz ji potrebuji a pak ji zase vypinaji.
Mám tu sestřin notebook, který jak na potvoru asi tři roky po koupi začal trpět náhodnými restarty.
Někdy hodí BSOD, jindy jen zčerná obrazovka, v obou případech proběhne poté automatický start. Intervaly mezi zapnutím a spadnutím systému...
Poslední příspěvek
Díky za reakce,
baterku jsem vyjmul, problém to nevyřešilo.
Zkusím asi tedy sehnat flux a provést ten reflow.
Nahradni zakladni deska se da bezne koupit na Ebay a AliExpressu.
S kupováním nové základovky mám strach že objednám něco špatného nebo...