Že tys četl tu knihu až po zhlédnutí seriálu? Pokud bys to totiž udělal naopak, tak tě to bude štvát.
Martin psal skvělé sci-fi (bohužel "psal"), nikoliv fantasy. To je pouze slovní průjem založen na popisování, co měly jednotlivé postavy k obědu a co měly v ten moment zrovna na sobě. Bez jakékoliv myšlenky.
Ale co se dá dělat. Chce napsat ságu o milionech stránkách, Bestseller se mu z toho kupodivu podařilo udělat, tak mu to přejme. Třeba se tam nějaká myšlenka objeví.
ja ted ctu uz devaty dil mece pravdy, vynikajici fantasy. jak cekam na dalsi dil, tak v mezidobi ctu odhaleny vesmir, scifi. doporucuji vsem ctenarum server www.goodreads.com, kde jsem nasel hodne inspirace a nametu
Já čtu docela často a je mi 17 :) Steve Jobs od Walltera Isacsona perfektní jediný autorizovaný životopis. Pak OD Dmitrie Glukhovskeho Metro 2033 a 2034 ANO je to podle PC hry, Pak Levhard Jo Nesboe a Inferno Dan Brown ! To MUSÍTE PŘEČÍST!
adavyp: je to relativne slozite a hodne technicke, a pribeh taky ok. je to 8 knih (4.dily), ctu ted treti, druhy dil byl genialni a plny zvratu. relativne slozite znamena, ze to neni jak star wars, i kdyz ty miluju:-)
martmix píše:Moje top kniha je Den Trifidu.Proste nejlepsi sci-fi.Potom dobra kniha je LIMIT.A naposledy prectene mam celou serii Endera.Prvni kniha Enderova Hra-nedavno zfilmovane.
Den Trifidů je skvělá knížka. Připomněl jsi mi, že jsem jí měl rozečtenou než mi scíp kindle, díky
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute __It's time to #switch!__ |
endera a den trifidu mam v planu:-). samozrejme i Duna je vynikajici.
jinak pokud chce fakt nekdo neco obsahleho, doporucuji ten mec pravdy, 12 knih po cca 600 stranach. a samozrejme game of thrones, udajne genialni, mam v planu:)
clorky: je to fakt tak dobre(?), ja mam velkou neduveru v takove to humorne scifi, samozrejme trpaslik vyjimka, a co se tyka fantasy, treba Prečet me nebavil VUBEC, skoncil sem asi u 30 strany
dvorakj píše:endera a den trifidu mam v planu:-). samozrejme i Duna je vynikajici.
Dunu mam v planu hned ted po enderovi Ale ten Den trifidu si urcite precti.Ja uz ho cetl asi 5krat A druhej dil (sice od jineho spisovatele) je Noc trifidu.Ale taky to neni spatny.Celkem dustojne pokracovani.
Jinak sem si nedavno koupil Kindle Paperwhite 2 a cteni me ted bavi jeste o mnoho vice,nez klasicke knizky.Prece jenom drzet v ruce knizku,ktera ma 1200 stran je docela neprijemny po delsi dobe Myslim knihu LIMIT.
20 let mám účet na email.cz ale Seznam.cz, největší obchodník s osobními daty v ČR utahuje šrouby. Nejprve chtěl telefonní číslo, které jsem mu nedal, protože se dá snadno použít jako identifikátor při slučování osobních dat z různých zdrojů. Nyní...
Poslední příspěvek
JuRas:
Aspoň podle tohoto:
tipuji, že ověření pomocí bankovní identity není nutné na Seznamu nikde, jen je to volitelné.
Účet ověřeného uživatele je na vybraných službách označen modrým symbolem ověření a získává některé další výhody – možnost...
Zdraví všechny, potřebovala bych prosím radu, sama se v této oblasti nevyznám Chtěla bych koupit nějakou laserovou tiskárnu jen pro domácí použití(cca několikrát za týden )tak ať má i scanner a kopíruje+ať se na ni můžu připojit přes telefon a...