Ano zobrazí a CD/DVD už jsem na první místo dal, restartoval a teď by se to mělo opravit "samo"? Protože najednou probíhá konfigurace aktualizací systému
Zdar hrači,stala se takova vec hral jsem Sniper Ghost Warrior 3 vyskosena i na win 10 do Act 3 zadni problem zacinal jsem Act 4 a naskocila chyba CryEngine Error Memory allocation for 4294967295 bytes failed ....co s tim prosim celou dobu bez...
Ahoj,
na pc z popisku mi přestala fungovat klávesnice v nabídce start. Pomocí win key otevřu nabídku start a běžně jsem byl zvyklý začít psát to, co hledám. Nyní se psaní nespustí, ani po kliknutí do pole pro psaní psát nemohu. Pomocí esc nejde...
Poslední příspěvek
Nakonec se to náhodou vyřešilo tím, že jsem z jiných důvodů přešel z místního účtu na online účet a od té doby to funguje.
Ahoj. Prosím o radu jak opravit překousané kabely reset sw, start tlačítko na pc case. Jaké vodiče koupit abych to pospojoval, pájet neumím. Stačí smrštovací fólie?
Bylo by dobré sehnat celý ten resetsw,speaker a led. Musím je vůbec zapojovat? Nebo...
Poslední příspěvek
Spoje lepené izolepou nedoporučuji, ten spoj má malou životnost.
to Hromotluk:
TY jsi jako projektant, který přišel ke známému (který chtěl namalovat rozvody vody na vytápění domu samotíží – tj. bez čerpadla). Projektant říkal, že majitel musí...
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.