Ahojte,
Nenajde sa tu niekto čo by mal skusenosť s pripojenim telefonu N3220 k pc pomocou datoveho kablu do USB portu.
V systeme je tento usb port presmerovany na virtualny Com port.
v POhode sa mi podarilo nainstalovat ovladace kablu a vraj pracuje spravne.
Ked pripojim telefon, tak niekedy ho pc zachytí niekedy nie...
Ked už je po niekolkych pokusoch pripojeny, tak prenos suborov z telefonu do pc ide v pohode, ale ked chcem niečo preniesť opačnym smerom (do telefonu), tak sa hned odpoji...
V nastaveniach toho virtualneho com portu sa daju meniť nejake hodnoty.. neviete nahodou niekto ako by to bolo najlepšie nadstaviť...?[img] http://das-konsult.cz/forum/album_pic.php?pic_id=318
pripojenie Nokie 3220 k pc cez USB
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Všechno, co o tom vím, je že ovladače pro USB kabel musí být nainstalovány jako první. Pak se může nainstalovat PC Suite a v průvodci připojení vybrat spojení s PC přes sériový kabel. Pro 3220 musí být typ kabelu DKU-5. Možná by pomohla odinstalace PC Suite i ovladačů a opětovné nainstalování ve správném pořadí. Také by přicházel v úvahu update BIOSu.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Ahoj, moc vam obom ďakujem za odpovede....
Skušal som snad všetky kombinacie nastavení... no ale nič nepomohlo..
Ovladače som instaloval pred installaciou pc suite, nebo oxigen phone managera...
:( mam pocit že mi nepomože nic..
tan kabel co mam neni origi Nokiacky, ale nejaka napodobenina.. o 500Sk lacnejšia... zraa bude asi v tom... ale nastesti mi ho vezmou v obcode sp5 a budem musiet zainvestovat do toho drahšieho...
este raz dakujem
Skušal som snad všetky kombinacie nastavení... no ale nič nepomohlo..
Ovladače som instaloval pred installaciou pc suite, nebo oxigen phone managera...
:( mam pocit že mi nepomože nic..
tan kabel co mam neni origi Nokiacky, ale nejaka napodobenina.. o 500Sk lacnejšia... zraa bude asi v tom... ale nastesti mi ho vezmou v obcode sp5 a budem musiet zainvestovat do toho drahšieho...
este raz dakujem