Nemůžu vypnout počítač

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
Micek
nováček

Nemůžu vypnout počítač

Příspěvek od Micek »

Caute vsichni, co počítačům rozumí :wink:

mám problém a nevím, jak ho mám vyřešit. Asi před týdnem jsem si přeinstaloval windows XP a od té doby me nejde vypnout ... zmáčknu start - vypnout počítač, potom vypnout a počítač se mi nevypne, i kdyz to udelam po druhe, po treti a nic. Nabehne mi tam tabulka DVLR a ja dam ukoncit hned a pocitac stale nic nedelá ... Musim ho vždy vypnout tak, ze podržím zapínací tlačítko víc jak pet sekund a pak se mi vypne ... a to asi není způsob, jak by se to melo delat :) Takze vás všechny moc prosím o rady ... díky za odpovědi
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Vypnutí PC nelze-li klasicky.: shutdown -s -f -t 0 (Přepínač -f způsobí větší agresivitu při ukončování běžících programů).
Vypnutí mohou bránit některé běžící programy - pak by mělo pomoci uvedené. Může to být, ale i chyba OS, nebo i zdroje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Také by to mohl být nějaký kuliferda, který zrovna pracuje na ideologické diverzi ve tvém počítači. Zkus si stáhnout Mwav (ještě čtrnáct dní je plně funkční zadara) a projet jím počítadlo, aby případné šmejdy vyhnal. Stejně tak, by nebylo od věci se obrátit s logem programu Hijackthis, na kluky, kteří ho umí rozlousknout. Pochopitelně v patřičné sekci, tamtéž také nalezneš návod, kterak s oněmi programy zacházet a kde je stáhnout.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

PO reinstalu sis tam mohl natáhnout něco co předtím nebylo a na ledascos zapomenout. Hoď sem log z hijack Kluci se ti na něj podívají dál se podle něj dá poznat jak máš PC zabezpečený popřípadě můžeme najít program který má nařízeno chroustat při vypnutí nebo zdali nemáš nainstalovány dva programy stejného tipu které se ti hádají v činnosti. Potřebné odkazy má v podpisu mijája.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nemůžu se přihlásit do X.
    od Kopusek » » v Komunikace na internetu
    3 Odpovědi
    2926 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • Jak vypnout zálohování fotografií na Ondrive
    od Speed_dead » » v Windows 11, 10, 8...
    2 Odpovědi
    3822 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Speed_dead
  • Počítač na hraní do 35K
    od Pecinek » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    1 Odpovědi
    4111 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Hangli
  • Počítač do 30k- změny
    od Dejvik2323 » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    11 Odpovědi
    10526 Zobrazení