Potřebuju něco jako je Autodesk 123D Catch. Zkoušel jsem to, ale prostě mi to nespojí ty objekty, nevím proč no. Neznáte někdo nějakej podobnej program ?
V tom prípade si preštuduj: Andrew Gahan: 3ds Max - Výukový průvodce tvorbou postav, vozidel, budov a prostředí (Computer Press) - túto knihu naozaj odporúčam Ján Kříž: Mistrovství v Autodesk 3ds Max (Computer Press)
Máš tam plno návodov, ukážok a vysvetliviek, ktoré ti môžu byť užitočné.
Intel Core i7-4710HQ 3,5Ghz, Intel HM86 Chipset, 8GB DDR3 1600Mhz, SATA HDD 1TB(7200rpm) + 2TB samsung HDD,IPS LED 15,6" 1920x1080px,Intel Graphics 4600, Nvidia GeForce GTX860M 4GB GDDR5,Wi-fi 802.11 a/g/n, Bluetooth
ASUS N551JM-DM157H
Ahoj,
mám aktuálně starou PC skříň a určitě budu kupovat novou, která bude vzhledově hezčí.
Avšak si na to úplně netroufám a proto hledám někoho, kdo by mi s tímto předěláním pomohl.
Jsem z Moravskoslezského kraje, takže pokud se tu najde někdo,...
Poslední příspěvek
Stejně jako ostatním, tak se mi nelíbí požadovat záruku funkce po někom u něčeho, co se může pokazit bez zapříčinění něčí neschopnosti/neodbornosti. Tím hůř, když někdo takového obětního beránka hledá tady na fóru a nepožaduje to když už teda tak...
Ahoj
Nikde se mi nepodařilo na netu najít, tak jdu opět sem:
Potřeboval bych poradit, jestli lze nějakým způsobem ve Windows 10 vytvořit na plochu zkratku-ky na přepínání obnovovací frekvence u mé TV, kterou mám jako druhý zobrazovač na filmy....
Poslední příspěvek
... na přepínání obnovovací frekvence u mé TV,
To znamená měnit obnovovací frekvenci signálu, generovaného pro tvou televizi - to je úkol pro GK, nebo měnit obnovovací frekvenci v nastavení televizního přístroje?
Hledám nějakého servisního technika, který by mě opravil dva kusy tiskáren HP Color LaserJet 5M- jedná se o první barevnou laserovou tiskárnu od firmy HP z roku 1996. Servisní manuál mám k tiskárně.
Mám dvě a jednu rozmontovanou na náhradní díly,...
protože už přes 20 let dělám webové stránky mapující historii a osudy unikátních lokomotiv (www.prototypy.cz), mám doma několik TB fotografií asi tisícovky autorů. Data si pravidelně různě zálohuju, ale v poslední době jsem našel několik...
Poslední příspěvek
nějaké info je tady:
a tady starý info:
Navedlo mě to až sem, stáhnul jsem ho, ale kontroluje jen videa. Nevím jak nastavit -jpg. Dejte vědět komu by šlo nastavit -jpg. Hodilo by se mi to taky.