divný je, že dokud sem nahrával videa na Windows XP a pak je renderoval. Tak to trvalo zhruba max 2 hodiny a bylo to bez kostiček.
Poté jsem chtěl vyrenderovat video z Windows 10 a trvalo to 6h a bylo to kostičkované + výsledné video mělo 80 MB. A zdrojové 2 GB směšné !
Jo a nastavení jsem neměnil. Takže vážně u mě chyba není ! Ten Avidemux není špatnej, ale nevím jak v něm udělám aby 3 minutová hudba hrála až dokonce videa, které má 10 minut. Poradí někdo ať už to můžem uzavřít ?
Už jsem ti to psal Kellne, je odlišný HW(noťas/stolní pc), nejspíš blbnou výstupní profily a pak ti to dělá kostičkované video, proboha co je na tom k nepochopení?
Pokud mě paměť neklame, v avidemux je i audio editor a tuším že je tam i funkce loop. Taky můžeš použít třeba audiacity a udělat si zv. stopu požadované délky z hudby jaká tě jen napadne. Ono není vůbec od věci prostudovat si manuál, zvlášť k tak relativně složitým programům jako jsou video editory, protože ty co umí pokročilejší editaci nejsou tak jednoduché jako movie maker. Případně můžeš hledat na google a nebo prostě zkoušet.
Celá tahle diskuze je o ničem, kellne si žije ve vlastním světě, rady ostatních ho nezajímají. Na nezajímavá videa se sračkami z NCS ti stačí Movie Maker.
Me pripada, ze odmita akceptovat realitu. Kdyz se rozchazi realita a teorie, tak je realita vzdycky to, co je spravne. Vypocet videa zkratka nejakou dobu trva, cim narocnejsi komprese a mene vykonny procesor, tim dele.
Dalo by se rict, ze tento pripad ponekud uvazl na mrtvem bode, kdyz se neshodneme ze vlevo je skutecne vlevo a slunce skutecne vychazi rano a ne vecer.
Ty programy, ktere doporucuji, pouzivaji vsichni koho znam a nikdo nema problem, nejspis proto, ze je pouzivaji tak jak se pouzivat maji. Pocitac s malo vykonnym procesorem bude vzdycky HD video pocitat pomalu, s tim se obavam se neda nic delat.
Zazracny program, do ktereho se importuji nahodna videa v ruznych formatech a rozlisenich a ktery behem minut vypocita vysledek neexistuje.
Špatný bude, protože nebude mít podporu na 15 let starý systém. Výrobce samozřejmě přece musí počítat s tím, že se to v r. 2017 někdo bude ještě pokoušet spustit na XP. To je pak chyba programu, koho taky jiného, určitě né majitele toho psacího stroje.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Chtěl bych upravit pár starších videí-upscalovat do vyššího rozlišení. V dotyčném programu je v rámci „Minimum systém requirements“ doporučena grafická karta Nvidia GTX 960, nebo novější.
Tato karta se již neprodává. Mám zákl.desku ASUS B460M-C, kde...
Poslední příspěvek
To co zere vykon neni zmena rozliseni, ale AI vypocet chybejicich dat.
Ryzen 5700 + RTX 3070 renderuje 55 minut SD video na FHD za cca 2 hodiny.
Jaka je konfigurace pocitace? Nenastavil jsi tam nejake silenosti, ktere ten vypocet mnohonasobne...
Chtěl bych upravit pár starších videí-upscalovat do vyššího rozlišení. V dotyčném programu je v rámci „Minimum systém requirements“ doporučena grafická karta Nvidia GTX 960, nebo novější.
Tato karta se již neprodává. Mám zákl.desku ASUS B460M-C, kde...
Zdravím měl bych na vás prosbu. Moje matka je amatérská fotografka. Potřebuje nový stroj na úpravu fotek pracuje v Adobe Photoshop, Zoner Photo Studio X, Topaz Sharpen Ai, Capture One.
Cenová relace do 25 000 Kč. Děkuji mockrát za návrhy.
Poslední příspěvek
Jestli běží paměti na základní rychlosti, tak by to mělo být stabilní, spíš bude problém jinde. Doporučuji podívat se po dalším kiksu do protokolu událostí, jestli tam nebude uvedena příčina, a ještě nainstalovat HWinfo a zkontrolovat teploty v...
Ahoj,
po delší době bych potřeboval nový stroj na střih 4k 10bit videa v Davinci a editaci v PS/LR.
Jsem na tom takto:
Možná ještě prohodím disk za tento:
Nepředpokládám, že bych někdy potřeboval 7000 MB čtení/zápis.
Díky za zpětnou vazbu.
Poslední příspěvek
Stará generace by měla jít dolů. Ale je fakt, že radši vzít novou generaci.
Datart má ceny zveřejněné a jsou zatím kolem 40-45k. Ale přijde mi to dost nadstřelený.
Alza má datum vydání 30.1. a dřív tam ceny nebudou. Tak spíš počkat.