Ahoj. Obracím se na Vás s radou. Dnes jsem otevřel svůj NAS a zjistil že všechny video soubory byli přejmenovány a nejdou přehrát. Smazáním koncovky a ani přejmenováním, nejde prostě žádný soubor přehrát. Nevím co se mohlo stát. Ještě včera večer bylo vše OK. Může mi někdo poradit a pomoct ? Děkuji.
No asi jsi nekde lapil bordel co ti to zasifroval a pokud napises na ten mail tak ti dojde kolik btc mas poslat. Samo od sebe se to nedeje.
Dopokrucil bych ti ty disky [pc i notes v siti] hodit na pc s linuxem a zachranit co se da, prvne res svoje dokumenty a fotky, nejake filmy z netu jsou to posledni. Hlavne mu nepis ze sveho mailu, ale z cerstveho. Az celou srandu nejak poresis tak holt preinstalujes vsechny stroje v dane siti a to tak ze pri instalaci zrusis vsechny oddili a vytvoris je znova.
jdu si pro radu - minulý rok na Vánoce jsem dostal externí HDD LaCie Rugged USB-C 5TB, se kterým mám nyní problém.
Jakékoliv soubory, které na disk nahraju a vložím do složky, se mi na TV nezobrazují - ve chvíli kdy soubory vložím na...
Poslední příspěvek
Opravneni na pristup do slozky, karta Zabezpeceni.
Udelej screenshot z jedne slozky ktera na TV funguje a ktera nefunguje.
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Ahoj, mohl by mi někdo pomoct, včera večer mi ze složky stažené soubory zmizely desítky fotek a videí co jsem měl na systémovým ssd disku Samsung 980 1TB. Vím, že jsem třeba hodinu předtím označil cc 30 položek a dal zkontrolovat avastem free na...
Poslední příspěvek
Jestli jsou data vymazana, je nutno obnovovat ihned. Po tydnu uz nemusi byt co obnovovat.
Uz jsem videl dost pripadu kdy uzivatel o data prisel jednoduse proto, ze nekolik dni cekal a pocitac stale pouzival.
Zdravím.
Kamoš, 70 roku, by si chtěl pořidit něco za rozumný peniz.
Jen video a internet.
Doporučite něco s dobrým displejem?
Dik.
Poslední příspěvek
9990Kč s kódem . IPS displej 300nits, numerická klávesnice, Intel N305 něco jako atom osmijádro, RAM 8GB nelze rozšířit. Windows 11. Opatrnost na mechanickou konstrukci.
Ideálně aby někdo zkušený vypnul zbytečné služby/aplikace na pozadí.
Zdravím všechny dobré duše, kteří mi chtějí pomoci.
Meta Al na fb se rozhodla ověřovat si lidi pomocí video selfie. Můj problém je ten, že nemohu najít, kde a jak se nastaví, nebo zjistí, že prohlížeč (ms edge nebo googlechrome), má fotoaparát,...