Špehuje mě někdo přes router? Jak to poznám? *

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

lubos123
Level 4
Level 4

Re: Špehování přes router?

Příspěvek od lubos123 »

jde to v pohodě udělat ,v mikrotiku stačí torch zapnout a vidí co vše provádíš s internetem
ale pozor je to NEZÁKONÉ
RP8
nováček

Příspěvek od RP8 »

Příští týden mi z UPC dovedou nový modem, takže předpokládám, že budu muset znovu i vše nastavit na routeru nově.

--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Črc 2014 15:02) ---

Nezákonné to být může, ale jak to komu dokážu...i kdyby se tím někdo zabýval a i kdybych měla sílu to řešit touhle cestou.
lamin_cz
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lamin_cz »

Je pak ještě možnost odposlouchávání Wi-Fi ... Ale pokud jsi tam měla keylogger, tak nějak zjistit, jak z něj dostával data (přeposílal jinam atd)
  • CPU: Cx6x86L-PR150+
  • MB: XT PRO2
  • GPU: integrovaná
  • RAM: 28Mb SDRAM
PHP, MySQL, HTML, CSS, jQuery ...
proofer
Level 4
Level 4

Příspěvek od proofer »

Takže on vlastně ví o tomto tématu a co sem píšeš.. :-)
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8
RP8
nováček

Příspěvek od RP8 »

Začnu být asi paranoidní, pro jistotu bych možná neměla ani telefonovat :D Já jsem smířená, že pokud to opravdu udělal, tak o tomhle tématu ví :D
Netuším, jak zjistit, kam se posílala data, už jsem ho odinstalovala. To se asi už zpětně nedá zjistit, že?
jaro3
člen Security týmu

Příspěvek od jaro3 »

To se nastavuje v tom keyloggeru , ale když je smazán , tak jedině obnovit data , ale nedoporučuji.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
RP8
nováček

Příspěvek od RP8 »

Keylogger tam zpátky opravdu nechci, být týden špehována mi naprosto stačilo :)
Jinak děkuji všem za rady a držte pěsti, ať už si svůj počítač lépe ochráním :)
jaro3
člen Security týmu

Příspěvek od jaro3 »

prevence proti keyloggerům je tohle:
KeyScrambler
http://www.majorgeeks.com/mg/get/keyscrambler,1.html
http://www.majorgeeks.com/files/details ... mbler.html

KeyScrambler zašifruje vaše stisky kláves hluboko v jádře, maří keylogging útoky zašifrovanými, nerozluštitelnými daty. Tato pokročilá metoda klávesovými ochrany porazí známé i neznámé programy zaznamenávající stisky kláves. Zobrazí se přátelské rozhraní v reálném čase šifrovaných proudů, takže vidíte, kdy a jak KeyScrambler pracuje. Posiluje tam ,kde je obrana nejslabším článkem ve svých tradičních anti-virusových, anti-malwarových programech a zabezpečení počítače.

Jak to funguje
KeyScrambler zašifruje vaše stisky kláves na úrovni ovladače klávesnice a dešifruje je v cílové aplikaci, což je pro keyloggery tento"kódovaný" záznam nerozluštitelným problémem.

U online hry
Oba KeyScrambler Pro a Premium chránit ID vašeho přehrávače, hesla a digitální aktiva ve více než dvou desítek on-line her.
pro podnikání
Přečtěte si, jak a proč KeyScrambler je důležitá pro vaše podnikání. KeyScrambler Premium chrání kritické systémy a snižuje riziko úniku informací na pracovišti.
Vlastnosti
KeyScrambler porazí známých i neznámých programy zaznamenávající stisky kláves; také chrání čínské, japonské, korejské a vstupy; je kompatibilní s dalšími bezpečnostními programy, tokeny a čipové karty; a nevyžaduje žádné úsilí uživatele. Uživatelsky přívětivé rozhraní vám umožní dělat věci, na KeyScrambler pro pohodlnější používání.
Podporuje:
Advanced Browser, AM Browser, AOL Explorer, AOL 9, Avant, Comodo Dragon, Comodo IceDragon, CometBird, bláznivý Browser, Firefox, Flock, Google Chrome, Internet Explorer, K-Meleon, Maxthon, MSN Explorer, Netscape, Orca Browser , Opera, Safari, Doplňky, SlimBrowser, SR Iron prohlížeče, TheWorld prohlížeče, Palemoon, Lunascape, RockMelt, WaterFox a Yahoo prohlížeče.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
RP8
nováček

Příspěvek od RP8 »

Díky moc za doporučení KeyScrambleru, přesně to jsem potřebovala na zbavení se strachu ze psaní něčeho do počítače :) Super.
jaro3
člen Security týmu

Příspěvek od jaro3 »

Nemáš zač , .

Je-li to všechno , můžeš dát zelenou fajfku.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Umí někdo snížit výšku hlavního panelu ve Win 11?
    od Minapark » » v Windows 11, 10, 8...
    6 Odpovědi
    10008 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Minapark
  • Venkovní router
    od liborek » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2 Odpovědi
    4636 Zobrazení
    Poslední příspěvek od liborek
  • Wifi Router do bytu
    od desperado007 » » v Sítě - hardware
    21 Odpovědi