Ahoj, mám v pc namontovanej Intel Core i5-750 BOX s boxovym chlazením presneji: - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... J000000RV5 - http://ark.intel.com/Product.aspx?id=42 ... odes=SLBLC Problem je v tom že jsem se na netu dočetl že teploty I5 se maj držet 25-35° ale ja je držím ve hrách na 50-65° Při 100% Load 4x2,80Mhz po par minutach mám teploty na jednotlivých jádrech razatně vysoké 78°/78°/75°/79° Je toto normalní ? popřípadně jak ty teploty srazit nebo jaky novy chladič koupit, slyšel jsem něco o teplovodivé pastě(nemam šajnu co to je) Dik za komentaře a návody "pro lamy"
Zdravím, teplovodivá pasta je pasta xDD ktorá sa dáva medzi chladič a procesor a slúži na lepši odvod tepla. Pokiaľ chceš zmenšiť teploty tak skús kúpiť lepší chladič a po prípade kúp kvalitnu teplovodivú pastu. Tiež je dôležité akú máš skriňu a či sa všetok teplý vzduch dostáva von.
Mám ten samý procesor s boxchladičem a vyřešil jsem to tím,že jsem spáchal díru do bočnice a mountnul do ní fan 92mm/1300 ot/min.Trochu excentricky na CPU,takže severák duje i na RAM.Hluk se snížil na CPU fanu(už to není zubařská fréza),jede max 1400-1500 ot/min.A teploty na jádrech strop 50C.Přední fan ten samý.
kdyby ses nakonec rozhod pro koupi novýho chladiče tak neber ten freezer, ale něco lepšího, třeba klasiku CM hyper 212+
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Záleží jen na financích, ale 212+ je asi to nejlevnější, co lze doporučit..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
no finance, takhle chci abych to chladil na tech 30°+- a aby to nedelalo vetsi hluk jak boxovej, dale jak se aplikuje ta pasta ? abych neco neposral pak
Pro takové teploty při zatížení si pořiď hodně kvalitního vodníka. Tyto teploty mohou být max. v klidu, v žádném případě ne při zatížení s jakýmkoliv monstróznějším vzduchovým chladičem.
To se ale nedá říci o Shurikenu. Ten jsem nejdříve testoval na 1800 RPM, kdy teplota vzrostla až na 66 °C. Nižší stupeň již přinesl hodnoty nad 70 °C, a tak můžeme říci, že takto již procesor neuchladíme. Zbývalo vyzkoušet otáčky o stupeň větší, tedy 2100 RPM, kdy se ukázala již akceptovatelná hodnota 62 °C, i když se musí brát v potaz také teplota okolního vzduchu.
Ještě obrázky z jiné recenze Starý dobrý AC Freezer 7 Pro.
Problém že mají jen jeden jack.
Takže asi jediná možnost jak sprovoznit mikrofon i sluchátka je koupení rozbočovače?
Zítra jdu do datartu.
Můžu buď poslouchat nebo mluvit.
Ale ten co mě poslouchá no fakt to zní hrozně fakt dutě tiše s takovým...
Poslední příspěvek
Hele koupil jsem funguje a když jsou černé ty konektory mají vždy značku buď bílou nebo jako výstupek to nemusím špatně rozeznatelné.
Mám barevné a jedu. Díky.