Ahoj chtěl bych si rozšířit novou ram pamět moje stará pamět 1Gb ram (2.20 ghz) Chtěl bych od vás slyšet názor a případné odpovědi Co bych k tomto kroku potřeboval s technikou PC jsem začátečník a zdá se mi že RAM už na tuto dobu není tak velká ( Naistalovaná RAM 1gb )
Buď nám sděl, co máš za základní desku (zjistíš např. programem Speccy), máš-li stolní Pc, nebo typ notebooku..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Stačí vypsat, co máš v záložce RAM: Frequency, CAS Latency, Voltage, Manufacturer a pro jistotu i Part Number. Popř. stačí poslední dva údaje a nebo hoď screen..
Dobře, ale chtělo by to záložku RAM a hoď to sem jako přílohu..
Desku lze osadit až do 4GB operační paměti, otázkou je, jestli to má cenu, DDR2 jsou dnes již drahé. Na dožití bych spíše dokoupil jednu 1GB, třeba od A-DATA. Ale jestli bude bez problémů spolupracovat se stávající těžko říct vzhledem k málo údajům. Pravděpodobně nenastane problém, ale člověk nikdy neví.
Pokud máš v okolí nějaký IT obchod, kup paměť tam, platit poštovné totiž nemá moc smysl..
Měl bych prosbu. Doposud jsem měl sestavu postavenou na Intel, konkrétně na staré 9900ks a chtěl bych si sestavit něco nového. Chci něco na hry i na práci a asi nejvíc by se mi líbil Ryzen 9900x. Jediné nad čím tápu je deska a paměti....
Poslední příspěvek
Aha, tak ze to jde takto pres flashku, tak to je v tom pripade skvele řešení. Diky moc :thumbup:
9800X3D bych asi volik kdyby slo ciste o herní stroj. Pro me je priorita pracovni nez herni vykon tak ze ta 9900X bude lepsi volba.
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...