Omlouvám se, pokud už se to řešilo, hledám úplně všude a nikde jsem nenašel rozumnou odpověď
Domácí bezdrátová síť
Moderátor: Mods_senior
-
kubakoumak
- Level 1

Domácí bezdrátová síť
Zdravim!
Omlouvám se, pokud už se to řešilo, hledám úplně všude a nikde jsem nenašel rozumnou odpověď
. V oboru sítí se moc nevyznám a tak potřebuji poradit: Doma mám 3 stoje, které potřebuji spojit. Jedná se o notebook, stolní pc a pda. Mám modem s wifi, ke kterému je přes kabel připojeno stolní pc a přes wifi je připojeno pda s notebookem. Vše je nádherně spojené s internetm, bohužel se ale nemůžu dostat na jednotlivá zařízení. Tedy potřebuji, abych se např z noťasu dostal do pda. Zatím jsem docílil spojení s pevném pc přes jednoduchý skript, ale občas to zakazuje firewall. Zapomněl jsem dotat, že na notebooku je win 7, na stolnim pc je win xp a na pda je win mobile 2003. Nezná prosím někdo nějaké jednoduché řešení???
Díky moc 
Re: Domácí bezdrátová síť
S PDA neporadím. Počítače by ale měly být mezi sebou vidět přes příkaz "\\jejich_IP\" tj. třeba "\\192.168.1.100\" Pokud ti to nepůjde, tak zkus dočasně vypnout firewall
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
kubakoumak
- Level 1

No... pc jsem připojil nakonec tímto skriptem:
Ale s tím pda si rady vůbec nevím. Přes USB rozhodně nechci, přes bluetooth... nechci ho mít na noťasu pořád zapnuté a wlan je poslední možnost 
Kód: Vybrat vše
net use Y: \\jméno pc\C$ heslo /USER:user /PERSISTENT:NO
net use Z: \\jméno pc\D$ /PERSISTENT:NORe: Domácí bezdrátová síť
Tak BT zapínej jen tehdy, když potřebuješ.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
kubakoumak
- Level 1

OK, nechám to být a připojovat to budu přes bluetooth
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi