Nevím co sem udělal, instalil sem SP4 a ovladač síťovky do win2000 a nejen, že mi zmizela ikona v trayi, ale i v síťových připojeních nemám nic!! žádné připojení! Přitom jsem normálně připojen k netu! NNemohu ani nikde nastavit TCP/IP vlastnosti!! POMOOOOOC!!
Zmizela mi ikona sítě a síťová připojení!
Moderátor: Mods_senior
Zmizela mi ikona sítě a síťová připojení!
HI!
Nevím co sem udělal, instalil sem SP4 a ovladač síťovky do win2000 a nejen, že mi zmizela ikona v trayi, ale i v síťových připojeních nemám nic!! žádné připojení! Přitom jsem normálně připojen k netu! NNemohu ani nikde nastavit TCP/IP vlastnosti!! POMOOOOOC!!

Win 2000 nepoužívám, ale možná je to podobně jako v WinXP. V ovládacích panelech po kliknutí na ikonku síťového připojení lze nastavit volbu, zda se má ikona připojení zobrazit v systémové liště. Odsud pak můžeš provádět další nastavení.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 6794 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr22
-
- 18 Odpovědi