Facebook - Účet byl uzamčen
Moderátor: Mods_senior
-
evaeva10
- nováček
Facebook - Účet byl uzamčen
Ahoj . Nabízím finanční odměnu tomu,kdo mi pomůže odblokovat účet na Facebooku. Ten byl uspaný, protože je propojený s účtem na Instagramu Deborah 02?..a porušuje pravidla komunity. ( Viz příloha) Psala jsem 18.2 na podporu IG- bez odpovědi,vysvětlila jsem,že nejsem Deborah a že mi účet někdo zneužil. Instagram mi odeslal za velmi dlouhou dobu že tento účet byl deaktivován,neexistuje,odvolání nevratné. Pak,což je defakto prakticky nemožné,je kontakt na fb podporu,která oficiálně neexistuje a všude vás navádí přes přihlášení na fb a odtud poslat díky jakémusi postupu stížnost či vysvětlení. Je to nemožné. Navíc před týdnem se objevila na fb účtu aktivita a ta mi přichází do e-mailu. Někdo mi.pravdepidibnebukradk i můj účet,změnil profilovou fotku z mých fotek na jinou...je toto možné vůbec? Dokola se snažím přihlásit,ověřují identitu i na druhém zařízení - nemožné. Messenger to stejné..tohle je práce nějakého hackera. Vím,koho,neznám jeho jméno,od komunikace s ním,kdy mi neustále odpovídal,že na vše mi odpoví "až něco dodělá na PC"čekala jsem..hodinu, dvě a pak v ten den to asi dodělal a všechno mi zablokoval. A podařilo se mu to perfektně, protože není možné ani založít nový fb ,s novým e-mailem,nickem,nejde mi nic. Koupila jsem si nový mobil,že ho mám zavirovaný. Ne...on nahlásil i mou IP adresu??Děkuji moc za odpověď.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 24002 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od vanuch
-
- 5 Odpovědi