tak tohle je hodně divný (icq)

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
milsed
Level 1.5
Level 1.5

tak tohle je hodně divný (icq)

Příspěvek od milsed »

kámoš mi napsal přes icq a do jeho zprávy za pozdrav se přidalo lol a nějaký odkaz, myslel jsem, že to nějaká srandička, tak sem se na to podival a spustil, jenže to nic neudělalo, soubor se jmenoval cool.exe, dal jsem ho najít a smazal tak nevim co by to mohlo být, jo a ještě se mi dole v okně pro psaní zpráv v icq objevil nějaké odpočítávání je tam as 12hod
milsed
Elusive
Level 5
Level 5

Příspěvek od Elusive »

ICQ je hodně nebezpečnej prográmek, doporučuju ti projet si PC antivirem, antispy a provést celkovou očistu. Vypadá to na klasickou záležitost "klikni na superbrutalmegacool.exe" a infikuj si počítač.
milsed
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od milsed »

díky, provedu
milsed
cybernovi
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

jj

Příspěvek od cybernovi »

asi tak.. na odkazy na icq klikam jen kdyz se dotycneho zeptam jestli si opravdu odkaz posilal .. Ted je to fakt desný, drive to byli odkazy typu ,,http://sdfnsidfsdfhsdifhsdifhsd.com/XXX.sdifhsdifhsdifhsdi " tak se to dalo poznat, ale ted jsou docela i realný odkaz na obrazek,ze ktereho se to milionkrat presmeruje a jsi v pytli :D
guest

Příspěvek od guest »

Jen bych dodal, že to dělá ICQ z Atlasu. Před tím jsem s tím neměl zásadní problém, ale teď se mi sem pořád něco cpe.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Ano bezhlavé klikání = snadné zavirování u ICQ obzvláště.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Herní pc. Hodně muziky za málo peněz. 3 varianty.
    od pidlo » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    12 Odpovědi
    7339 Zobrazení
    Poslední příspěvek od meda2016

Zpět na „Komunikace na internetu“