heslo na icq
Moderátor: Mods_senior
- Baron Prášil
- Master Level 7

-
guest
To se zdá nejpravděpodobnější.
Když jsem měl problém s restarty a nemohl jsem se připojit na IBanku a potřeboval zaplatit nějaký účty, tak to byl problém. Padesát metrů je IKavárna, ale tam bych si to nelajzl. Ještě že zde je v bance volně přístupné PC.
Ale taky ji to mohl změnit nějakej zvědavej kamarád, který náhodou viděl jak se loguje.
Důvěřuj, ale prověřuj!
Když jsem měl problém s restarty a nemohl jsem se připojit na IBanku a potřeboval zaplatit nějaký účty, tak to byl problém. Padesát metrů je IKavárna, ale tam bych si to nelajzl. Ještě že zde je v bance volně přístupné PC.
Ale taky ji to mohl změnit nějakej zvědavej kamarád, který náhodou viděl jak se loguje.
Důvěřuj, ale prověřuj!
Já myslím že comp nemusel být keyloggován.....to by byly zbytečně silný patrony na takovou prkotinu......
Myslím, že odpověď tu již byla napsána :
Pokud se ona kamarádka logovala na ICQ na dalším počítači, AUTOMATICKY se zatrhávájí kolonky Uložit heslo a Automatické přihlášení. Nezkušený si toho nemusí všimnout a hned je na problém zaděláno. Pokud to udělá ve škole nebo v IT kavárně, tak to má na 90% jisté, že se najde škodič.
A heslo na ICQ jsem experimentálně (sám sobě) rozlouskl prográmkem mspass.
Myslím, že odpověď tu již byla napsána :
Pokud se ona kamarádka logovala na ICQ na dalším počítači, AUTOMATICKY se zatrhávájí kolonky Uložit heslo a Automatické přihlášení. Nezkušený si toho nemusí všimnout a hned je na problém zaděláno. Pokud to udělá ve škole nebo v IT kavárně, tak to má na 90% jisté, že se najde škodič.
A heslo na ICQ jsem experimentálně (sám sobě) rozlouskl prográmkem mspass.
Můj první stroj: Atari 800XL
-
guest
No jo, ten mspass funguje, ale to je jí stejně k ničemu. Pokud to heslo někdo změnil, tak je úplně jedno co má uloženo v PC. Tohle už je skoro zbytečná debata.
Myslím, že odkaz na následující bylo zrovna zde, na PC-Help:
http://www.lupa.cz/clanky/jak-ukrast-icq-informace/
Myslím, že odkaz na následující bylo zrovna zde, na PC-Help:
http://www.lupa.cz/clanky/jak-ukrast-icq-informace/