SKYPE VIRUS- PROSÍM POMOC

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Zamčeno
Delete
Level 1
Level 1

SKYPE VIRUS- PROSÍM POMOC

Příspěvek od Delete »

ahoj lidi mám problém jeden kluk me poslal neco já to prijmul ale neklikal a radsi smazal jelikož to furt posílal a neodpovídal, ale dneska se mi na skype zmenilo heslo, jsem si zmenil pak sám, pak se sama zmenila profilovka na libovolný fotky z pc, začalo to všem posílat ten program, a ted me skype ovládá, samo posílá lidem veci mení si co chce, píše všem lidem co chce atd atd, nevíte prosím co s tím ?? PC se mi zdá nepožkozený, ted to projíždim antivirem prosím rychlou odpoved
Naposledy upravil(a) Delete dne 22 dub 2012 12:00, celkem upraveno 1 x.
El Diablo
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Kontaktovat uživatele:

Re: SKYPE SI DĚLÁ CO CHCE

Příspěvek od El Diablo »

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Delete
Level 1
Level 1

Příspěvek od Delete »

Jo díky snad to avastík najde a zničí, chci este zkusit tam to ruční odebrání snad se mi to povede, to pak už mužu jet na starej učet normálně ??)
Este bych se chtěl zeptat teda to mco nechápu, zapnu antivir a když najde odstranim a je to ??
a co když nic nenajde, mam zrušit skype učet založit si novej a preinstalovat skype a pude to ??? Díky
El Diablo
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Diablo »

Raději dej log do sekce HijackThis tam ti poradí lépe.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Delete
Level 1
Level 1

Re: SKYPE VIRUS- PROSÍM POMOC

Příspěvek od Delete »

Jaj toho sem se bál, to mi budete muset radit kroky kde to mám vízít atd já to tedy přesunu
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Komunikace na internetu“