Prosím o shlédnutí mého HJT logu

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
fredik
člen Security týmu

Re: Prosím o shlédnutí mého HJT logu

Příspěvek od fredik »

Ok. No pokud se něco nepodaří z vypsaných kroků, tak ho přeskoč a udělej ostatní. Po provedení všech pak sem dej výsledky a řekni co se nepovedlo.

Vlož sem ten log z ADS Spy, pro odstranění ADS

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ještě než se pustíme do další kroků, zkus použít obnovu systému k datu než se vyskytly problémy, pokud ji nemáš vypnutou.
Když najíždíš do nouzového režimu, tak se ti objeví hláška kde máš tlačítka Ano nebo Ne Teď přesně nevím, které je které, ale jedním se dostaneš do Nouzového režimu a druhé ti pustí obnovu systému. Tam nech vybranou možnost Obnovit předchozí stav počítače a klikni na tlačítko Další >
- vyber tam datum než se objevily problémy a pak se přes průvodce dokončíš obnovu. Přečti si pozorně co ti tam píše...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Zkus si zde stáhnout některé prográmky co by se nám mohly hodit.
Rozbal si archiv do svého adresáře. Soubory jsou záměrně pojmenované jinak než původní v návodech, tak se nediv.
Zkus pak spustit.
itr - viz. návod na RSIT
buss - viz. návod na DDS
SR - viz. návod na Silent Runners (#Krok5:)
VerTer - viz. návod na ComboFix
pokud ti některý pojede, tak sem vlož z něho log.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
veRtiGo
nováček

Příspěvek od veRtiGo »

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe : ext.exe (25600 bytes)

Zbylo jen tohle(je to ten log co jsi mi řekl abych vymazal tu druhou věc)
veRtiGo
nováček

Příspěvek od veRtiGo »

Tědka sem to asi po*ral.Buď jsem udělal dobrou věc neboj jsem naprosto v prd*li. :?
Nainstaloval jsem novy windows.Jenže...WXP se mi nainstalovali na D:,jak to mam presunout na c: bez nejakych ztrát?
a na tom starym windows jsem účet kde jsem měl nějaký věci a potřebuju je celkem nutně vypalit/dát k sobě na účet.
Já to vidim asi tak pokud to nějak asi nevyřešíme tak asi format :twisted:
fredik
člen Security týmu

Příspěvek od fredik »

Tuším že to nepřesuneš. Záleží kde máš přesně ten adresář umístěný, ale neměl by být problém se k němu dostat z té nové instalace Win. co máš na D.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Odpovědět

Zpět na „HiJackThis“