Jinak bych uvítal nějakou recenzi nebo zkušenost po delším čase užívání toho AV- Avira,podle nejakého časopisu byla hodnocena dost vysoko....bohužel nerad měním zajetou spolehlivou konfiguraci ,většinou se víc pokazí než vylepší
Sekání prohlížeče-(Bonjour)?
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Re: Sekání prohlížeče-(Bonjour)?
Tak jsem si hrál s nastavením Nodu zadal tam adresy který chci povolit jednu po druhý ručně ...což se mi povedlo
takže zůstanu dál u ověřené kombinace Nod(asi jsou dnes už lepší antiviry) + RŠ spyware terminátora --občas projedu ccleanerem,spybotem,Dr.Web CureItem, ad-awarem,poopravím a vyčistím registry v jv16PowerTools 2008 popř.zakážu najíždění nepotřebných souborů při startu Win no a sem tam nechám proběhnout O&O Defrag včetně jednou za čas při startu systému dělám defragmentaci souborů systémových než vlastně ještě winy najedou a vše je zatím ok....samo nejake drobnosti se najdou ,ale nesmím zapomenout,že jsem se vždy obešel zde na foru PC-HELP čímž Vám díky.
Jinak bych uvítal nějakou recenzi nebo zkušenost po delším čase užívání toho AV- Avira,podle nejakého časopisu byla hodnocena dost vysoko....bohužel nerad měním zajetou spolehlivou konfiguraci ,většinou se víc pokazí než vylepší
CPU: INTEL i5 4690 3.5GHz, Chladič: CoolerMaster Hyper 412S, MB: Gigabyte H97-D3H,GPU:MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G, 4GB GDDR5,
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Sekání prohlížeče-(Bonjour)?
recenze přímo nevím, ale buď ve FAQ mám zpracované antiviry a nebo pak přímo testy z Virus Bulletin
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji