Ochrana proti zápisu v Tot. Commanderu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Ochrana proti zápisu v Tot. Commanderu

Odeslatod 83.Pepas » 07 Pro 2006 19:50

Čus lidi nevíte někdo jak mam odstranit ochranu proti zápisu v Total Commanderu ??
Chci si dát do Dooma3 crack ale vůbec mě to tam nepustí, jsem z toho namrtvici, protože mi to dřív šlo v pohodě.
AMD FX 4170, GA-970A UD3, SSD Kingston Hyper X 3K 128Gb, HDD 1T F3, HD 7850 2GB OC TFIII, 2x4Gb Kingston Hyper X 1600Mhz.
500W Zdr. Seasonic. Philips 24"+HDMI Hama Pro Class. Win.7 64bit

Logitech G-51. Creative X-Fi Extreme Gamer.


Já vím, co s tím je. Je to rozbitý.
Uživatelský avatar
83.Pepas
Level 3
Level 3
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 567
Bydliště: Most
Pohlaví: Muž

google adsense
Google
 

Odeslatod El Diablo » 07 Pro 2006 22:57

Vlastnosti>atributy, pokud to ani potom nepůjde tak je spuštěný nebo je vada na disku
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Uživatelský avatar
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 13948
Bydliště: In Hell
Pohlaví: Muž

Odeslatod 83.Pepas » 07 Pro 2006 23:03

Co mam s těma atributama udělat ???
Spuštěný neni to vim jistě.
AMD FX 4170, GA-970A UD3, SSD Kingston Hyper X 3K 128Gb, HDD 1T F3, HD 7850 2GB OC TFIII, 2x4Gb Kingston Hyper X 1600Mhz.
500W Zdr. Seasonic. Philips 24"+HDMI Hama Pro Class. Win.7 64bit

Logitech G-51. Creative X-Fi Extreme Gamer.


Já vím, co s tím je. Je to rozbitý.
Uživatelský avatar
83.Pepas
Level 3
Level 3
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 567
Bydliště: Most
Pohlaví: Muž

Odeslatod Pic » 08 Pro 2006 01:06

Soubor - změna atributů... - zaškrtnout Archivován - jiné musí být bez zaškrtnutí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 17576
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Odeslatod 83.Pepas » 08 Pro 2006 16:16

Změnil jsem to, ale nepomohlo to, když to chci craknout tak mi to napíše abych odstranil ochranu proti přepsání.
AMD FX 4170, GA-970A UD3, SSD Kingston Hyper X 3K 128Gb, HDD 1T F3, HD 7850 2GB OC TFIII, 2x4Gb Kingston Hyper X 1600Mhz.
500W Zdr. Seasonic. Philips 24"+HDMI Hama Pro Class. Win.7 64bit

Logitech G-51. Creative X-Fi Extreme Gamer.


Já vím, co s tím je. Je to rozbitý.
Uživatelský avatar
83.Pepas
Level 3
Level 3
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 567
Bydliště: Most
Pohlaví: Muž

Odeslatod Luboš » 08 Pro 2006 20:17

Myslím si, že Total Commander s tím nemá nic společného, to bude záležitost Woken anebo nějakého programu hlídajícího přístupy k souborům.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows? Stáhněte si soubor Win-finty (měsíčně aktualizován).
Uživatelský avatar
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 2037
Obrázky: 2
Bydliště: Nový Jičín
Pohlaví: Muž

Odeslatod Pic » 08 Pro 2006 21:10

Instaloval jsi jako Admin nebo jako user?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 17576
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Odeslatod 83.Pepas » 08 Pro 2006 22:01

Tak to fakt nevim, ale na to se mě neptalo.
AMD FX 4170, GA-970A UD3, SSD Kingston Hyper X 3K 128Gb, HDD 1T F3, HD 7850 2GB OC TFIII, 2x4Gb Kingston Hyper X 1600Mhz.
500W Zdr. Seasonic. Philips 24"+HDMI Hama Pro Class. Win.7 64bit

Logitech G-51. Creative X-Fi Extreme Gamer.


Já vím, co s tím je. Je to rozbitý.
Uživatelský avatar
83.Pepas
Level 3
Level 3
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 567
Bydliště: Most
Pohlaví: Muž

Odeslatod Luboš » 08 Pro 2006 22:04

Přesněji: na tom počítači máš vytvořený pouze jeden jediný účet - ten tvůj? Pokud ano, tak jsi také jako administrátor s nejvyššími právy.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows? Stáhněte si soubor Win-finty (měsíčně aktualizován).
Uživatelský avatar
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 2037
Obrázky: 2
Bydliště: Nový Jičín
Pohlaví: Muž


Zpět na Problémy s hardwarem

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], shusta a 11 anonymních uživatelů