Ochrana proti zápisu v Tot. Commanderu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
83.Pepas
Level 3
Level 3
Příspěvky: 568
Registrován: 13 zář 2006 20:52
Bydliště: Most
Pohlaví: Muž

Ochrana proti zápisu v Tot. Commanderu

Příspěvekod 83.Pepas » 07 pro 2006 19:50

Čus lidi nevíte někdo jak mam odstranit ochranu proti zápisu v Total Commanderu ??
Chci si dát do Dooma3 crack ale vůbec mě to tam nepustí, jsem z toho namrtvici, protože mi to dřív šlo v pohodě.
AMD FX 4170, GA-990FXA UD3, SSD Kingston Hyper X 3K 128Gb, HDD 1T F3, HD 7850 2GB OC TFIII, 2x4Gb Kingston Hyper X 1600Mhz.
750W.Evga Supernova.

Logitech G-51. Creative X-Fi Extreme Gamer.


Já vím, co s tím je. Je to rozbitý.

Reklama
Uživatelský avatar
El Diablo
Moderátor
Příspěvky: 14086
Registrován: 17 čer 2006 10:27
Bydliště: In Hell
Pohlaví: Muž

Příspěvekod El Diablo » 07 pro 2006 22:57

Vlastnosti>atributy, pokud to ani potom nepůjde tak je spuštěný nebo je vada na disku
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Uživatelský avatar
83.Pepas
Level 3
Level 3
Příspěvky: 568
Registrován: 13 zář 2006 20:52
Bydliště: Most
Pohlaví: Muž

Příspěvekod 83.Pepas » 07 pro 2006 23:03

Co mam s těma atributama udělat ???
Spuštěný neni to vim jistě.
AMD FX 4170, GA-990FXA UD3, SSD Kingston Hyper X 3K 128Gb, HDD 1T F3, HD 7850 2GB OC TFIII, 2x4Gb Kingston Hyper X 1600Mhz.
750W.Evga Supernova.

Logitech G-51. Creative X-Fi Extreme Gamer.


Já vím, co s tím je. Je to rozbitý.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Příspěvky: 19484
Registrován: 05 zář 2006 13:13
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Pic » 08 pro 2006 01:06

Soubor - změna atributů... - zaškrtnout Archivován - jiné musí být bez zaškrtnutí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Uživatelský avatar
83.Pepas
Level 3
Level 3
Příspěvky: 568
Registrován: 13 zář 2006 20:52
Bydliště: Most
Pohlaví: Muž

Příspěvekod 83.Pepas » 08 pro 2006 16:16

Změnil jsem to, ale nepomohlo to, když to chci craknout tak mi to napíše abych odstranil ochranu proti přepsání.
AMD FX 4170, GA-990FXA UD3, SSD Kingston Hyper X 3K 128Gb, HDD 1T F3, HD 7850 2GB OC TFIII, 2x4Gb Kingston Hyper X 1600Mhz.
750W.Evga Supernova.

Logitech G-51. Creative X-Fi Extreme Gamer.


Já vím, co s tím je. Je to rozbitý.

Uživatelský avatar
Luboš
Tvůrce článků
Příspěvky: 2037
Registrován: 13 kvě 2005 07:14
Bydliště: Nový Jičín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Luboš » 08 pro 2006 20:17

Myslím si, že Total Commander s tím nemá nic společného, to bude záležitost Woken anebo nějakého programu hlídajícího přístupy k souborům.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows? Stáhněte si soubor Win-finty (měsíčně aktualizován).

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Příspěvky: 19484
Registrován: 05 zář 2006 13:13
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Pic » 08 pro 2006 21:10

Instaloval jsi jako Admin nebo jako user?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Uživatelský avatar
83.Pepas
Level 3
Level 3
Příspěvky: 568
Registrován: 13 zář 2006 20:52
Bydliště: Most
Pohlaví: Muž

Příspěvekod 83.Pepas » 08 pro 2006 22:01

Tak to fakt nevim, ale na to se mě neptalo.
AMD FX 4170, GA-990FXA UD3, SSD Kingston Hyper X 3K 128Gb, HDD 1T F3, HD 7850 2GB OC TFIII, 2x4Gb Kingston Hyper X 1600Mhz.
750W.Evga Supernova.

Logitech G-51. Creative X-Fi Extreme Gamer.


Já vím, co s tím je. Je to rozbitý.

Uživatelský avatar
Luboš
Tvůrce článků
Příspěvky: 2037
Registrován: 13 kvě 2005 07:14
Bydliště: Nový Jičín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Luboš » 08 pro 2006 22:04

Přesněji: na tom počítači máš vytvořený pouze jeden jediný účet - ten tvůj? Pokud ano, tak jsi také jako administrátor s nejvyššími právy.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows? Stáhněte si soubor Win-finty (měsíčně aktualizován).


Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů