Teploty nejsou v zátěži, že? Nejspíš bude vadné GK.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Teploty jsou v klidu.Myslíš že by teplota GK byla v zátěži 33 celsia?
Před deseti minutama jsem nemohl ani zaonout PC,musí se to chvilku nehcat a pak se normalně zapne jako by se nic nestalo a buď vydrží zase měsíc nebo hned druhej den MS ,jakkdy
Teploty jsou v klidu.Myslíš že by teplota GK byla v zátěži 33 celsia?
Před deseti minutama jsem nemohl ani zaonout PC,musí se to chvilku nehcat a pak se normalně zapne jako by se nic nestalo a buď vydrží zase měsíc nebo hned druhej den MS ,jakkdy
Trog píše:Teploty jsou v klidu.Myslíš že by teplota GK byla v zátěži 33 celsia?
Ne nemyslím, ale teploty v klidu nám cic beřeknou, takže proto.
Jak to myslíš kde ti to vyreklamuje? Odneseš/pošleš to tam kdes to koupil a o víc se starat nemusíš.
Edit: Omylem odesláno 2x, smazáno.
Naposledy upravil(a) Martab dne 24 črc 2012 20:55, celkem upraveno 1 x.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Nejsu první majitel...Mrknu do zaručáku kde to bylo kupovaný.Nemusí to byt přesná prodejna v daném městě ne?Stačí když to bude stejná pobočka(např. alza,czc...)
Teploty v zátěži jsem zde dával stokrát a vždy v poho.(testováno Fur. mark-zatížení grafiky a jiný prgram na vytížení procesoru)
Stačí stejný zčizovatel (firma, je jedno jestli je to TSbohemia v Praze nebo v Olomouci, ale musí to být TS).
chtěl bych si konečně poprve postavit svuj vlastní herni PC a chtěl bych vás poprosit o radu/návrh PC sestavy, za každou radu/návrh budu velice vděčný!
Využití:
90% času na tom plánuju hrát novější hry - konkrétně: Battlefield 6 /...
Poslední příspěvek
Ve variantě A jsou utajené typy, nelze hodnotit. Ke všemu vodník.
Varianta B může být řešením, když se smíříš s minulou generaci AM4.
Cenu si porovnej pro 3 komponenty. Grafiku, CPU, chladič Noctua. Ostatní komponenty *500Kč. (Např 2*KIT RAM za...
Zdravím,
už několik dní se mi při přihlášení na můj web zobrazuje jen bílá obrazovka, která občasi i problikává s tím co se má doopravdy zobrazovat. Děje se to náhodně, někdy až po několika minutách prohlížení. Zkoušel jsem všechno: vymazal jsem...
Poslední příspěvek
Ten tvoj web - je tvoj? Pretože tam žiadna takáto chyba sa nevyskytuje - takže chyba môže byť len u teba, buď máš grafiku v háji, alebo prehliadač nechce preberať farby tvojej stránky, ale tebou definované v prehliadači.