mám jeden problém. Doma mi nefunguje na jednom počítači (Samsung r730) wifi připojení. Tedy nefunguje, ono mi vyhledá všechny možné sítě v mém okolí, ale moji ne (zezačátku ano, ale než se stihne připojit tak zmizí). Tento problém se vyskytl teprve nedávno asi, tak před 14 dny do té doby bylo vše v pohodě. Doma mám ještě dva počítače na kterých není žádný problém. Wifi obvykle nakonec když počítač, tak 3 krát restartuji spustím, nevím jak je to možné a když jí spustím, tak jde naprosto bez pronlémů. Na problémovém počítači je nainstalován Win 7 32bitový a na zbylých dvou počítačích Win XP. Zkoušel jsem počtač uvést pomocí bodu obnovení do data kdy wifi ještě šla dobře, ale ničemu to nepomohlo. Nevíte někdo čím by to mohlo být a co dělat? Za každou radu by bych byl doopravdy moc vděčný.
Občas pomůže když dám odstrnit potíže a napíše mi to, že to restartuje sitovy adapter a potom to jde, ale ne vždy, nevíte co by mohlo tedy pomoct vyřešit tyto problémy napořád?
Já bych zkusil live linux pokuď bude taky problém asi špatná síťovka pokuď pojede normál zkus stahnout novější ovladače na ty win 7.
Nejsme dokonalí ale máme možnost se poučit z našich chyb :)
Intel Core 2 Quad Q9450, 3200 MHz (8 x 400)
Asus Maximus II Formula
8g ram kingston 1066
GeForce GTX 660ti
ASUS Xonar DG
Samsung T260HD
ssd ocz vertex 3 120G
Zdroj fortron 650W
Case Aplus Case El Diablo
win 7 64
Zdravím, nakoľko neviem nič nájsť na nete tak to skúsim napísať tu a snáď niekto s niečím pomôže.
Pri zaťaženom PC pri nejakej graficky naročnejšej hre tak mi skáču otáčky na ventilátoroch na grafickej karte a potom z ničoho nič mi vypne display a...
Poslední příspěvek
300W je spotreba karty v plne zatezi, ale 2 kabely jsou vzdy lepsi nez 1.
Je ale velmi pravdepodobne, ze problem neni vyresen, jen teplota karty neni dost vysoka aby se znovu objevil.
Nicmene pokud je karta opravdu vadna, tak teplota pri ktere se...
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku