(omlouvam se za pripadne chyby v textu pisu z telefonu a odkazovani na jine forum)
Zde je muj problem....
(pisu z mobilu)
taktoval jsem cpu a ted nejde zapnout... vetraky se roztoci a bios furt pipa... zkusil sem vyndavat komponenty a nic ale kdyz vypojim z desky pridavny ctir pin tak pipani prestane ale nic nenaskoci...
co stim?? muze to byt cpu bo deska??
do biosu se nedostanu protoze obraz nenabehne...
Dnes jsem koupil novej zdroj a zaclo to 4x pipat
Uz nevim co s tim :( prosim poradte....
//Ltb: odstraněn odkaz na jiné fórum, nahrazeno citací problému
Podívej se do manuálu k základní desce,tam máš uvedeny píp kód. Jestliže to je stále dlouhý tak je příčinou GK, pokud jsi nezapomenul při výměně zdroje připojit ke GK dodatečné napájení. Nejprve nastav standardní nastavení, tedy bez přetaktování.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16 GB 2133 MHz Samsung 850 EVO 500 GB Western Digital Red 6 TB EVGA SuperNOVA 750 G2 750 W Fractal Design R5
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
známy doniesol starší NTB Lenovo S-130. nefunguje touchpad. v správcovi zariadení nie je vidieť, je tam iba zopár neznámych zariadení. v biose sa touchpad vypnúť/zapnúť nedá. v zariadeniach v nastavení windows je iba myš. OS je windows 10.
Poslední příspěvek
Na kazdem zarizeni klikni pravym tlacitkem mysi....
pomohlo. touchpad funguje a nezname zariadenia zmizli.
Uz se mi kouri z hlavy. Normalne mam ruce od oleje na volantu, ne na klavesnici.
nasel jsem nejake ovladace, ktere by mi mohly pomoci. Poradite mi s jejich instalaci? Konkretne, do ktere složky je mám rozbalit?
Touchpad funguje.
Problém: Po...
Poslední příspěvek
Urob to jednoducho. Stiahni si ovládač, rozbaľ do nejakej svojej zložky. Otvor Správcu zariadení, klikni problémové zariadenie, Aktualizovať ovládač - nasmeruješ na zložku, kde máš ovládač (bude tam asi to ***.inf - a ideš. Systém bude sám vedieť,...
koupil jsem si USB4 Multiport Adapter W/ 2.5G Ethernet od Satechi . Používám ho se dvěma notebooky ASUS, které mají Thunderbolt 4, ale na jednom funguje bez problémů a na druhém jen částečně a velmi nespolehlivě.
Notebooky:
ASUS Zenbook...
Poslední příspěvek
Adaptér otestován na více PC i tabletu a je mrtvej. Dnes jsem ho hodil na reklamaci.
Zajímá mě, jestli příčinou bylo to, že byl ntb napájen zároveň skrze kulatý a zároveň skrze USB (ten USB adaptér jsem měl připojen jen kvůli tomu, aby HUB mohl...