Dobrý den, mam problém diskem jsem čistil PC a odebral jsem diskovou jednotku a vyndal Tv kartu profoukl jsem ji od prachu .Dal jsem to dohromady při spuštěni "A: Driver error" pokračoval jsem chci si pustit hru a vypíše to, že není platný zástupce.Jdu se podívat Tento počítač a co nevidím není tam druhy disk. Ve spravě zařízení není ten druhý disk. A nevím jak to zjistit v biosu (mám AMI(AWARD) BIOS ).Tak se ptám, jak to zjistit v biosu.
Vysavačem ? To se s tím rovnou můžeš rozloučit. Asi bude potřeba udělat nějaké varování, dokonce i v Computeru psali že se má vysávat, což je ale zásadní chyba ! Zkontroluj Jumpery, jestli jsou všechny na svém místě a jestli je kabel správně zapojený, znovu. + prohoď kabely mezi HDD , doufám že nemáš IDE a k tomu na jedné kšandě.
Jenže ty statický výboje přeskakujou, nemusíš se tím dotknout desky. Dneska to píšou skoro všude, stačí si najít nějakej článek o čištení počítače a v každám druhým je vysavač. PCB je ta deska s tištěnýma spojema (základovka, grafika, prostě všechno).
No podle toho kam ten výboj přeskočí. Takže vlez do BIOSu mačkáním delete hned po startu a vyber Standard CMOS Features, tam by měly být všechny diskový jednotky. Pokud tam ten disk nebude tak zkus jinej SATA port, pokud pořád nic tak ho vyzkoušej v jiném PC.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, čistil jsem PC jako obvykle (stlačeným vzduchem) - jedná se o PC, který mám v popisku. PC jsem pokládal na různé strany, snažil jsem se jej pokládat opatrně jako obvykle. Nicméně po zapnutí se hlasitě rozběhlo přídavné...
Poslední příspěvek
Aha, to by taky dávalo smysl. Původně jsem si spíš myslel, jestli tam nevznikla nějaká usazenina třeba někde víc ve spod a tímhle se potom neprojevila a jak jsem to udělal znovu zas neproštouchla.
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
známy doniesol starší NTB Lenovo S-130. nefunguje touchpad. v správcovi zariadení nie je vidieť, je tam iba zopár neznámych zariadení. v biose sa touchpad vypnúť/zapnúť nedá. v zariadeniach v nastavení windows je iba myš. OS je windows 10.
Poslední příspěvek
Na kazdem zarizeni klikni pravym tlacitkem mysi....
pomohlo. touchpad funguje a nezname zariadenia zmizli.
Uz se mi kouri z hlavy. Normalne mam ruce od oleje na volantu, ne na klavesnici.
nasel jsem nejake ovladace, ktere by mi mohly pomoci. Poradite mi s jejich instalaci? Konkretne, do ktere složky je mám rozbalit?
Touchpad funguje.
Problém: Po...
Poslední příspěvek
Urob to jednoducho. Stiahni si ovládač, rozbaľ do nejakej svojej zložky. Otvor Správcu zariadení, klikni problémové zariadenie, Aktualizovať ovládač - nasmeruješ na zložku, kde máš ovládač (bude tam asi to ***.inf - a ideš. Systém bude sám vedieť,...