Jak se dostat do BIOSu? Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
Majoros.L
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 110
Registrován: 28 leden 2011
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

Jak se dostat do BIOSu?  Vyřešeno

Příspěvekod Majoros.L » 28 led 2011 19:27

Dobrý den

Mám velkej problém.....Když zapnu PC a dám F8 abych šel do biosu tak mi to zapne akorát instalačku a at si vyberu jestly chci nainstalovat z HDD nebo CD

Prosím o radu :(

Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra a příště si založ vlastní téma a nelez s dotazem do cizího příspěvku. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem. Děkuji za pochopení. Pic


Nedivte se .... Víííím že mám blbé dotazy ale tak to bývá když ste nováček a potřebujete upragovat PC.

Reklama
Uživatelský avatar
shen477
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 750
Registrován: 21 říjen 2010
Bydliště: Frýdek-Místek
Pohlaví: Muž

Re: Jak se dostat do BIOSu?

Příspěvekod shen477 » 28 led 2011 19:49

Zkus Delete nebo F2. Je to různé, podívej se do manuálu k desce (najdeš ho i na netu) pod kterým tlačítkem se skrývá BIOS nebo Setup atd.. Napiš jakou máš základovku. Ale stejně F8 by se ti měla zobrazit tabulka s možnostmi jako je ''Nouzový režim''
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma
____________
Lidé si nejvíc stěžují na to, za co si mohou sami.[/b]
:lama:

Uživatelský avatar
Majoros.L
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 110
Registrován: 28 leden 2011
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

Re: Jak se dostat do BIOSu?

Příspěvekod Majoros.L » 28 led 2011 19:52

No moje základová deska je Asus
Nedivte se .... Víííím že mám blbé dotazy ale tak to bývá když ste nováček a potřebujete upragovat PC.

Uživatelský avatar
shen477
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 750
Registrován: 21 říjen 2010
Bydliště: Frýdek-Místek
Pohlaví: Muž

Re: Jak se dostat do BIOSu?

Příspěvekod shen477 » 28 led 2011 19:54

''Asusů'' je strašně mnoho :D musíš napsat model. A zkoušel jsi i ty jiné klávesy?
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma
____________
Lidé si nejvíc stěžují na to, za co si mohou sami.[/b]
:lama:

Uživatelský avatar
Majoros.L
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 110
Registrován: 28 leden 2011
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

Re: Jak se dostat do BIOSu?

Příspěvekod Majoros.L » 28 led 2011 19:59

Ano moc děkuji je to nakonec F2 jo a nevíte jak tam mám nastavit aby moje RAM pracovala na 400 Mhz?
Nedivte se .... Víííím že mám blbé dotazy ale tak to bývá když ste nováček a potřebujete upragovat PC.

Uživatelský avatar
shen477
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 750
Registrován: 21 říjen 2010
Bydliště: Frýdek-Místek
Pohlaví: Muž

Re: Jak se dostat do BIOSu?

Příspěvekod shen477 » 28 led 2011 20:04

Bohužel, ale s tímhle moc zkušeností nemám. Nějak se tam upravuje dělička nebo co.. Zkus počkat jestli nenapíše někdo zkušenější. Nebo založ další téma.
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma
____________
Lidé si nejvíc stěžují na to, za co si mohou sami.[/b]
:lama:

Uživatelský avatar
Majoros.L
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 110
Registrován: 28 leden 2011
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

Re: Jak se dostat do BIOSu?

Příspěvekod Majoros.L » 28 led 2011 20:07

jak mám založit téma prosím? už mi i admini píšou at s tím lezu jinam ale já si nevím rady nevyznám se tady
Nedivte se .... Víííím že mám blbé dotazy ale tak to bývá když ste nováček a potřebujete upragovat PC.

Uživatelský avatar
shen477
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 750
Registrován: 21 říjen 2010
Bydliště: Frýdek-Místek
Pohlaví: Muž

Re: Jak se dostat do BIOSu?

Příspěvekod shen477 » 28 led 2011 20:30

Na hlavní stránce si vybereš kategorii, ve tvém případě Hardware > Taktování a další úpravy PC. Na hoře je tlačítko ''Nové téma''. Stejně jako si vytvořil tohle ne. :wink:
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma
____________
Lidé si nejvíc stěžují na to, za co si mohou sami.[/b]
:lama:

Uživatelský avatar
Majoros.L
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 110
Registrován: 28 leden 2011
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

Re: Jak se dostat do BIOSu?

Příspěvekod Majoros.L » 28 led 2011 21:32

díky
Nedivte se .... Víííím že mám blbé dotazy ale tak to bývá když ste nováček a potřebujete upragovat PC.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Příspěvky: 19653
Registrován: 05 září 2006
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Jak se dostat do BIOSu?

Příspěvekod Pic » 29 led 2011 00:43

Jaký typ pamětí máš - přesný název?

Pokud to ukazuje 200MHz, tak je to OK, protože paměť DDR je 200 x 2 = 400MHz.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Uživatelský avatar
Majoros.L
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 110
Registrován: 28 leden 2011
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

Re: Jak se dostat do BIOSu?

Příspěvekod Majoros.L » 29 led 2011 10:39

aha tak je to ok
Nedivte se .... Víííím že mám blbé dotazy ale tak to bývá když ste nováček a potřebujete upragovat PC.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nejde se dostat do biosu
    od Michall44 » 18 čer 2015 16:26 » v Vše ostatní (sw)
    4
    121
    od Michall44
    18 čer 2015 18:51
  • Nejde se dostat do HDD
    od pepanecek5 » 31 kvě 2015 18:16 » v Problémy s hardwarem
    10
    203
    od petr22
    24 čer 2015 22:07
  • Jak dostat z pc maximum ??
    od Badič » 16 úno 2015 14:27 » v Vše ostatní (sw)
    5
    155
    od Oxxid
    16 úno 2015 15:20
  • Nemohu se dostat na YouTube
    od MattMiller » 18 dub 2015 10:04 » v Internet a internetové prohlížeče
    5
    403
    od Kristyna123
    19 dub 2015 23:16
  • Jak se dostat k veřejné IP?
    od Zedgon » 23 dub 2015 14:54 » v Sítě - hardware
    10
    222
    od Zedgon
    23 dub 2015 15:47

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], mmmartin, XartiQ a 2 hosti