Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

MISAMISAMISA
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: 11 červenec 2009
Pohlaví: Nespecifikováno

Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

Příspěvekod MISAMISAMISA » 12 pro 2009 19:43

at dam do mechaniky jakekoliv CD tak se nic neukaze a neraguje kdyz dam v tento pocitac vysunout mechaniku vse normlane jde muze mi nekdo pomoct pls?

// Zas jeden, který neumí napsat nadpis! :x Četl jsi pravidla tohoto fóra?
//
Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
// Co je to „Problem s mechanikou“ Rachtá? Žere disky? Shořela? Je pomalá? Drahá?
// Neumíš ji připojit? Není vidět v Tomto počítači? Máš nedostatečnou z mechaniky?
// Název jsem opravil; příště, prosím, zapoj mozek.
// Myloš



Reklama
Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Příspěvky: 17021
Registrován: 22 květen 2007
Bydliště: ČR: Vysočina: Havlíčkův Brod
Pohlaví: Muž

Re: Problem s mechanikou

Příspěvekod X » 12 pro 2009 19:59

Co vše normálně jde? Obrázek
KATEGORIE:​SYSTÉM​NET​DATA​EMULACE​HRY​VIDEO​AUDIO​GRAFIKA​TEXT‌​‌​ ‌​‌​APP‌‌‌‌​Brigády‌​Filmy‌​Firefox​​●‌​FormátHlavolam‌​●‌​Hra‌​●‌​Hry‌​​Ikony‌​Klipy‌​Knihy‌​●‌​KomixyKoš‌​Melodrama‌​NákupyOdkazy‌​OS‌​Plné hry‌​●‌​RubikSam CoupéSoftware‌​●‌​Šedá zónaTV‌​‌​TV‌​Úložiště‌​VideoNovinky‌​Zajímavosti‌​Znaky

MISAMISAMISA
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: 11 červenec 2009
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

Příspěvekod MISAMISAMISA » 12 pro 2009 20:08

nechapu ? :D jako mechanika je v konatku s kompem ale dam tam cd a nic

Uživatelský avatar
Myloš
Moderátor
Příspěvky: 6969
Registrován: 11 duben 2006
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

Příspěvekod Myloš » 12 pro 2009 20:31

Kdybys to napsal srozumitelněji, byli bychom ti povděčni. Takhle opravdu těžko soudit:

at dam do mechaniky jakekoliv CD tak se nic neukaze neboli mechanika nefunguje
a neraguje kdyz dam v tento pocitac vysunout mechaniku mechanika nereaguje ani na softwarové vysunutí
vse normlane jde ale tobě to připadá správné, protože vše normálně jde
muze mi nekdo pomoct pls? S čím pomoct? Aby to normálně nešlo?


anebo je to jinak?
at dam do mechaniky jakekoliv CD tak se nic neukaze a neraguje neboli po vložení CD zamrzne počítač
kdyz dam v tento pocitac vysunout mechaniku vse normlane jde neboli počítač se rozběhne, ale pak nechápu, jak můžeš CD softwarově vysunout, když zamrzne počítač.


Zkus nám to popsat ještě jednou, srozumitelně a pokud možno s diakritikou a interpunkcí, abychom ti rozuměli hned napoprvé.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

MISAMISAMISA
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: 11 červenec 2009
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

Příspěvekod MISAMISAMISA » 12 pro 2009 20:43

aby to slo promin za formulaci

Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Příspěvky: 17021
Registrován: 22 květen 2007
Bydliště: ČR: Vysočina: Havlíčkův Brod
Pohlaví: Muž

Re: Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

Příspěvekod X » 12 pro 2009 20:45

MISAMISAMISA píše:kdyz dam v tento pocitac vysunout mechaniku vse normlane jde


Píšeš, že vše normálně jde, tak co chceš? Nejsi v kómatku? :D
KATEGORIE:​SYSTÉM​NET​DATA​EMULACE​HRY​VIDEO​AUDIO​GRAFIKA​TEXT‌​‌​ ‌​‌​APP‌‌‌‌​Brigády‌​Filmy‌​Firefox​​●‌​FormátHlavolam‌​●‌​Hra‌​●‌​Hry‌​​Ikony‌​Klipy‌​Knihy‌​●‌​KomixyKoš‌​Melodrama‌​NákupyOdkazy‌​OS‌​Plné hry‌​●‌​RubikSam CoupéSoftware‌​●‌​Šedá zónaTV‌​‌​TV‌​Úložiště‌​VideoNovinky‌​Zajímavosti‌​Znaky

MISAMISAMISA
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: 11 červenec 2009
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

Příspěvekod MISAMISAMISA » 12 pro 2009 20:50

ne jako ono to neraguje ze tam to cd je ukaze se prazdna mechanika :D o to jde :D

Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Příspěvky: 17021
Registrován: 22 květen 2007
Bydliště: ČR: Vysočina: Havlíčkův Brod
Pohlaví: Muž

Re: Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

Příspěvekod X » 12 pro 2009 20:54

Vůbec ty nerozumím ...
KATEGORIE:​SYSTÉM​NET​DATA​EMULACE​HRY​VIDEO​AUDIO​GRAFIKA​TEXT‌​‌​ ‌​‌​APP‌‌‌‌​Brigády‌​Filmy‌​Firefox​​●‌​FormátHlavolam‌​●‌​Hra‌​●‌​Hry‌​​Ikony‌​Klipy‌​Knihy‌​●‌​KomixyKoš‌​Melodrama‌​NákupyOdkazy‌​OS‌​Plné hry‌​●‌​RubikSam CoupéSoftware‌​●‌​Šedá zónaTV‌​‌​TV‌​Úložiště‌​VideoNovinky‌​Zajímavosti‌​Znaky

MISAMISAMISA
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: 11 červenec 2009
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

Příspěvekod MISAMISAMISA » 12 pro 2009 20:57

Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

chapes? prostě dal jsem do mechaniky DVD koncertu Deep Purple a nic se nestalo potom naky dalsi film taky ani tuk pak hra ani tuk proste dycky pustim tento pocitac a je tam pouze prazdna mechanika :D

Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Příspěvky: 17021
Registrován: 22 květen 2007
Bydliště: ČR: Vysočina: Havlíčkův Brod
Pohlaví: Muž

Re: Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

Příspěvekod X » 12 pro 2009 21:02

MISAMISAMISA píše:Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

chapes? prostě dal jsem do mechaniky DVD koncertu Deep Purple


Ne, prostě nechápu vůbec nic! Už se tím nebudu zabývat. Prostě se mi nyní ztratila křišťálová koule! Chápeš?
KATEGORIE:​SYSTÉM​NET​DATA​EMULACE​HRY​VIDEO​AUDIO​GRAFIKA​TEXT‌​‌​ ‌​‌​APP‌‌‌‌​Brigády‌​Filmy‌​Firefox​​●‌​FormátHlavolam‌​●‌​Hra‌​●‌​Hry‌​​Ikony‌​Klipy‌​Knihy‌​●‌​KomixyKoš‌​Melodrama‌​NákupyOdkazy‌​OS‌​Plné hry‌​●‌​RubikSam CoupéSoftware‌​●‌​Šedá zónaTV‌​‌​TV‌​Úložiště‌​VideoNovinky‌​Zajímavosti‌​Znaky

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Příspěvky: 20773
Registrován: 05 září 2006
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

Příspěvekod Pic » 12 pro 2009 21:05

Odpověz na otázky, ať se konečně dovíme v čem je problém:
1. Po vložení CDéčka se mechanika roztočí a bliká její ledka?
2. Po vložení CDáčka se mechanika neroztočí, ani nebliká ledka?
3. Po vložení Cdéčka počítač zatuhne?
4. Po vložení CDéčka se počítač restartuje?
5. Po vložení CDéčka se vůbec nic neděje?
6. Co je obsahem CDéčka (hudba, fotografie, program, instalace Windows)?
Uvědom si, že na tvůj PC a monitor nevidíme, takže potřebujeme informace od Tebe a musí být pravdivé, pokud chceš problém řešit. Díky za pochopení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

MISAMISAMISA
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: 11 červenec 2009
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Mechanika nereaguje na přítomnost CD.*

Příspěvekod MISAMISAMISA » 12 pro 2009 21:12

Cd i DVD oboje

1. ano pak zhasne jako obvykle
2. to nevim
3. ne
4. ne
5 . ano presne
6. vsechno mozny : Video hudba hry


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Plocha nereaguje
    od Roidoc » 28 lis 2015 09:42 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    120
    od adavyp
    28 lis 2015 12:53
  • Klávesnice (nereaguje)
    od jarek3202 » 01 říj 2015 00:37 » v Vše ostatní (hw)
    1
    214
    od cervcek
    01 říj 2015 06:30
  • Terraria nereaguje
    od Barendol » 27 zář 2015 20:04 » v Hry
    3
    113
    od DanoN
    27 zář 2015 20:14
  • Wifi Nereaguje
    od axalneon » 26 dub 2016 18:39 » v Problémy s hardwarem
    3
    102
    od lennonreloaded
    26 dub 2016 18:54
  • USB nereaguje
    od Hanyzzka » 04 čer 2016 13:16 » v Problémy s hardwarem
    1
    84
    od RadarCZ
    04 čer 2016 13:25

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti