Může to být hardwarem i softwarem. Na př. zdroj, paměť, ZD, GK ap, ale i chybný nebo nevhodný ovladač, či nezvaný host v PC ulovený na netu. Ale konkrétněji to nejde, jelikož nejsem věštec.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nevím proč otevíráš další téma ke stejnému problému - pokračuj jen zde: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=44&t=41502" onclick="window.open(this.href);return false; - zde zamykám, protože jinak se budou rady opakovat. Pic
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Memtest jsem nedělal. Včera jsem vypl ten Fast boot, tak teď počkám pár dní a uvidím.