Diakritika nefunguje
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
Dark Angel
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Diakritika nefunguje
Dobrý den, mám takový problém se psaním diakritiky na klávesnici, jde o to že místo ď, ť, ň apod. vždy vyleze ˇˇd, ˇˇt, ˇˇn, Hijackthis i MWAV čistý, Eset nehlásí žádný virus, nic, ovladače jsem zkusil 2 verze - pořád stejně, jediná anomálie se naskytne při psaní diakritiky např. do okna Spustit..., tam funguje psaní háčků a čárek normálně. Mimochodem doufám že se nenajde zase nějaký chytrolín vtipálek který mě tady poučovat o tom jak psát háčky a čárky typus: musíš stisknout mrtvou klávesu s háčkem apod.
a dodatek: To vše na WinXP Pro. Prosím o vaše rady a pomoc s tímto problémem, reinstall systému se mi opravdu nechce, HDD je plný potřebných dat a diakritiku opravdu potřebuji. Děkuji
Re: Diakritika nefunguje
Pokud tedy tvrdíš, že nemáš vir, tak to ale stejně nějaký způsobil a zanechal nejspíš upravené registry.
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Zkus jiný antivirus třeba Aviru, možná něco najde.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- sondaw
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
pokud ti misto ď, ť, ň ti to píše třeba ˇˇd, ˇˇt nebo ˇˇn, tak hledej na C:\ ntos.exe a smaž jej, taktéž odkazy v registru a mělo by to být vyřešeno
http://www.rony.dobrodruh.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek