Zdravím, je to asi půl roku co jsem upgradoval PC a dneska, když jsem dělal čistku PC, kabeláže atd jsem si se svým super sluchem všiml, že zdroj bzučí. Měl jsem teda hlavu hned vedle zdroje, takže otázka, jesti bzučí celou dobu, nebo to začalo dneska Když se PC zapne, tak to neslyším, protože PC dělá i bez ventilátoru nějakej zvuk a už to není slyšet přesto.
Zdroj: https://www.czc.cz/corsair-rmx-series-r ... 67/produkt
Chtěl bych se zeptat. Je to nějaký velký problém?
Že by už i corsair? Seš si na 100% jistý že to je zdroj? Jestli to je zvuk podobný tomuhle: https://youtu.be/B6tE14gQ1Kw?t=68 tak pravděpodobně taky špatný větráček. Jediné řešení reklamace nebo výměna za kvalitnější. Pokud tě to vyloženě neoravuje tak neřešit.
No já to pochopil tak, že mu to stačí jen zapnout hl. vypínačem a začne to potichu bzučet a při zapnutí PC power tlačítkem už to neslyší, protože to přehluší jiné ventilátory, navíc většinou ten zdroj vůbec netočí, takže ventilátorem to asi nebude... Správně?
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Mám ten samý zdroj a velmi tichý počítač. Teď jsem to schválně zkoušel a můj zdroj je absolutně bezhlučný. Takže můžeš zkusit vyreklamovat. Ale je taky možné,že budš měsíč čekat na vyjádření a pak ti napíšou,že to není problém.
Záleží na tobě. Některé trafa brumí,ale na výkon to nemá vliv. Počkej pár měsíců,jestli se to nebude zhošovat a nebo nebude jiný problém. Záruku máš 10 let. Vyreklamovat to můžeš vždycky.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Jako mě to nevadí, je to slyšet jenom když mám hlavu vedle zdroje. Se spíš tak zajímám, protože zdroje nejsou moje parketa, hlavně jsem to vyčistil a vyvázal znova, takže to rozebrat nepřipadá v úvahu, když to není vada
Dobrý den,
Moje sestava:
CPU: Ryzen 5700x3D
MB: MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550
RAM: HyperX FURY Black Series 2x8GB 2666MHz DDR4
Chci upgradovat na grafickou kartu AMD 9070 XT - bude mít spotřebu cca 330 W.
Vypočetl jsem spotřebu mojí sestavy s...
Poslední příspěvek
Dobrá volba!
Dlouhodobě používám zdroje RM---x (x = japonské kondenzátory) bez sebemenších náznaků problémů,
absolutně tiché (větráky se při nižší spotřebě netočí), modulární kabeláž, 10 let záruky...
Předchozí verzi RM750x mám momentálně v herním...
Zdravím,
složil jsem si nový PC se zdrojem Seasonic Focus GX-850 ATX 3 (2024). Problém je, že hned po zapnutí se ventilátor zdroje roztočí do tý míry, že je to zdaleka nejhlučnější komponenta. A to jen, když jsem v BIOSu.
Použitý komponenty mají...
Poslední příspěvek
Vypadá to, že to je opravdu vlastnost. Koupil jsem Corsair RM850X a je pěkně ticho. Díky za rady.
Dobrý večer. Koupil jsem si grafickou kartu AORUS GeForce® GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11G, která má napájení 2x8pin. Bohužel mám zdroj EVGA 650 B3 650W 80Plus Bronze a nemám k němu ostatní kabely. Mám momentálně MSI GTX 1070 8G a tam je pouze...
Poslední příspěvek
Na AliXepressu, napr.
Nicmene, nebud prekvapen, az ta 1080 Ti umre. U takhle starych a zravych karet je to jen otazka casu, ta karta je 8 let stara a obvykla zivotnost je do 5 let.