Prodám grafickou kartu Asus ROG Strix GTX 1070 Gaming 8GB.
Jedná se o jednu z TOP edic, která vyniká parádním tichým chlazením a vysokým výkonem. Má RGB, stačí jí 500W zdroj a připojuje se přes 1x 8pin. Stále plně dostačuje na hraní v 1080p....
Mám problém spojit úspěšně PC ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Rzyen 9800 X3D
GeForce RTX 4090
se SONY STR=DB840
Jelikož mám to nyní zapojené přes optiku tak nefungují zadní reproduktory, jde to nějak vyřešit, prosím?
receiver má možnosti...
Poslední příspěvek
Zdravím, pokusil jsem se připojit přes PCI SoundBlaster AE-5plus, který danné formaty umí. Na mé desce jsou dvě PCI. V jednom je GPU a do druhého jsem strčil SB AE, ale PC tu kartu nevidí asi je někde něco blbě. V biosu jsou povoleny a vstup je...
nedávno jsem se sem obracel s problémem nekvalitního zvuku po reinstalaci OS. Nyní jsem si všimnul dalšího problému - vysokých otáček ventilátorů u CPU i GPU. Když na notebooku nic nedělám je klid a otáčky jsou okolo 2300 RPM při tichém...
Poslední příspěvek
Teplota 65°C odpovídá CPU na 67%, i při CPU 82% odpovídá teplota. Je otázka zda při IDLE jsou otáčky adekvátní, ale teplota 42°C je standardní.
Zkontroluj profily a nastavení managementu otáček.
Dodatečně přidáno po 8 minutách 12 vteřinách:
Zda...
Zdravím, před pár dny jsem začal mít problém s MS u League of Legends. Zajímavé je, že po zasekané hře League of Legends jsem zaplul jinou hru. Všechny ostatní hry jsou bez jediného zaseknutí. např. CS:GO, Rainbow six siege. Po chatu s podporou mi...
Poslední příspěvek
Tak už mám ms stabilní, ale stále se hra seká. Zkusil jsem si stáhnout aplikaci Lagofast, která znatelně pomohla, ale mám pouze zkušební verzi.
Ahoj, zakoupil jsem chlazení ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB a mám tuto skřín do ni lue usatit toto chlazeni pouze zepředu, podřebuji tedy radu jak nastavit větraky na chlazení, zda aby natahovaly z venku nebo ze skříně, Děkuji
Poslední příspěvek
Pokud bude chladič na předním panelu, tak by měl nasávat vzduch zvenku dovnitř skříně.