Dobrý den,
Po sestavení PC, korektním zapojení všech konektorů ( zkontrolováno alespoň 3x)
Specifikace :
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
I5 - 7500
Gigabyte H170 D3HP
Seagate Barracuda 1TB
Adata SU800 Ultimate - 256GB
Gigabyte GTX 1060 3GB
SiletiumPC Gladius M35T
Seasonic Knight 500W
HyperX Fury Black 2x4GB 2133Mhz
Tranquillo rev. 4
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Mi stále monitor hlásí NO SIGNAL, přes kombinace typu :
DVI na MB se zapojeným GPU
DVI na GPU se zapojeným GPU ( :O)
DVI na MB bez GPU
HDMI na MB bez GPU
Reset CMOS
Vyndání baterky z MB
Výměna RAM za mé nynější (1x8GB, 2133Mhz)
DVI na MB bez disků
HDMI na MB bez disků
DVI na MB s normální konfigurací ( vše zapojeno)
DVI na MB s 1 RAM
DVI na GPU s 1 RAM
DVI na MB s mojí RAM
DVI na GPU s mojí RAM
..
Dál si prostě nevím rady, CMOS jsem resetoval podle návodu od desky zkratováním při vypnutém proudu kouskem kovu.
Baterka byla venku +- 30s.
Kdesi jsem četl že je potřeba update BIOSu, nechápu jak, prosím kdyžtak vysvětlit.
Prosím o rady, veškerá pomoc vítána, díky :)
Zdravím. Mám otázku, secure boot nechat vypnuto nebo zapnuto. Defaultně je vypnuto. Prohlížeč událostí házel chybu id 1796. Mám Windows 11. Děkuji za případné reakce
Poslední příspěvek
Dobře děkuji jenom nechápu že to bylo v defaultním nastavení Biosu vypnuté.
Mám problémy odkedy som si kúpil počítač a vôbec netuším, čo by mohlo byť príčinou.
Prvé týždne som náhodne dostával chyby KERNEL Power {41}, potom som vymenil RAM moduly z 32 GB na 64 GB a všetko sa zdalo byť v poriadku. Včera som sťahoval Batman...
Poslední příspěvek
Může být nějaký bo*del v M.2 slotu, vadný M.2 slot, vadný disk SSD. Pokud máš na MB druhý M.2 slot, můžeš tam na zkoušku osadit disk SSD. Pokud se to bude chovat stejně, je vadný SSD. Pokud to pomůže, je vadný slot M.2 a je třeba vyměnit základní...
Zdravím páni poradci,
mám otázku: proč správně nabootované USB s Nortonem nb nenačte.
F9 a byla jsem na úvodě. Druhý nb skoro stejný HP 840 G2 ho načetl v pohodě. Vyzkoušela jsem Kasperského, pak ještě něco a NIC.
Ale při reinstalu OS se začala...
Poslední příspěvek
NB přeinstalovaný, stažený boot antivir co se přímo bez Rufuse uloží na USB a jede. Až restartuji, juknu.
je ale fakt že každý ten nb má jinou tu menu tabulku jak je BIOS atd. Tam ale nelezu, nerozumím tomu a kdysi dávno mě málem zabili, jak jsem u...