Náhlý samovolný restart PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Zamčeno
eraniel
nováček

Náhlý samovolný restart PC

Příspěvek od eraniel »

Ahoj,
objevil se mi následující problém. PC se náhle restartuje. Vždy je to při vysoké zátěži (hry), jindy se problém neobjeví. Hra zničehonic spadne do modré obrazovky s nápisem hledá se chyba pro odeslání atd., kód: Memory Management. A jde do restartu, který však skončí hledáním bootovacího media a musím to udělat ručně tj. nastavit start přes SSD, kde se OS nachází. Když zkusím restart spustit cíleně, opět to musím spustit manuálně. Netuším, co je skutečnou příčinou chyby. Windows 10? Nebo nějaký hardware? Nebo se sešly dvě věci najednou? Zkusil jsem nástroj obnovení systému, ale k ničemu to nevedlo. Mám šanci zjistit, v čem je skutečný problém?
karla
Level 1
Level 1

Re: Náhlý samovolný restart PC

Příspěvek od karla »

Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
eraniel
nováček

Re: Náhlý samovolný restart PC

Příspěvek od eraniel »

O.K. Něco jsem tam našel, vyzkouším u svého PC. Díky.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • (KB5046714) opakovaný restart bez výsledku
    od sasshrek » » v Windows 11, 10, 8...
    2 Odpovědi
    6262 Zobrazení
    Poslední příspěvek od sasshrek
  • Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc
    od nevim1050 » » v Vše ostatní (hw)
    15 Odpovědi
    88106 Zobrazení
    Poslední příspěvek od nevim1050

Zpět na „Problémy s hardwarem“